Categorieën
Celebs Showbizz

Celebs zonder make-up

We kunnen er maar niet over uit: waarom zij wel en wij niet? Waarom kunnen celebs ongegeneerd prachtig op de foto staan zonder make-up, en pakt de het-kan-ons-niet-schelen-dat-we-geen-make-up-dragen-look bij ons toch heel anders uit. En bovendien zegt onze aura dat we er helemaal niet zo comfi mee zijn als we graag zouden willen uitstralen.

mak

Zou het de nonchalante het-maakt-me-écht-niet-zoveel-uit-hoe-ik-eruit-zie-look zijn, waar Parisiennes zo om bekend staan? Zouden ze stiekem make-up van de grote Franse merken -ja, voor een Parijse look heb je Parijse make-up nodig- natural aanbrengen zodat het lijkt alsof ze geen make-up op hebben? Of zouden ze écht zo mooi zijn zonder make-up? We zullen het nooit en te nimmer weten. Tenzij we ze toevallig bij de bakker op de hoek tegenkomen en een mogelijkheid zien om een wattenschijfje over hun wang te vegen en zien wat er op het wattenschijfje achterblijft. Maar die kans is nihil schatten wij zo in. Ook al is het een rasechte natural look, deze dames komen bijzonder goed weg met hun selfies waar een toepasselijke hashtag no make-up aan toe is gevoegd.

Nog even terugkomend op het wel-of-geen-make-up-verhaal: stel dat ze nou werkelijk geen make-up dragen. En er toch zo bijzonder stralend uit weten te zien, ook al weten ze precies vanuit welke hoek ze de foto moeten nemen om een plezant plaatje te kieken. Hoe doen ze dat? Natuurlijk krijgen ze massa’s support van buitenaf, maar uiteindelijk zijn zij zelf de gene die actie moeten ondernemen en het vuile werk moeten doen. Wij denken dat ze knettertje gezond eten (want écht, dat zie je terug in je huid) met heel veel goede vetten. Ook van sporten ga je stralen. En goede genen werken ook wel  mee.

car
So pretty, zelfs als ze een gek gezicht trekt.

mil
Je kunt van Miley Cyrus vinden van je wil, maar ze is wel een natural beauty. En ze weet het al-tijd voor elkaar te krijgen om in het middelpunt van de belangstelling te staan.

gs
Natuurlijk mag het best verdienende model hier niet ontbreken.

bey
Kunnen we een spatje make-up ontdekken?

dou
Op Doutzens tijdlijn vind je bijna niet anders.

Q: Zou dit voor jou een reden zijn om juist wel of om juist niet mee te doen met de #nomakeup trend?

Bron

Één reactie op “Celebs zonder make-up”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.