Categorieën
Home & Living

Een schommel in huis

Vroeger speelden we er uren op. Als klein kindje zat je vast in een beugel, terwijl je vader of moeder je duwde. Op een gegeven moment kon je het zelf en ging je steeds hoger en hoger. Altijd wedstrijdje doen wie het verste kon springen. En nu? Nu ben je waarschijnlijk te oud. Onzin, het kan nog steeds! En wel in huis.

schommel

Veel mensen denken bij een schommel in huis al snel aan een chaotische zooi in huis waar kinderen de baas zijn. Maar niets is minder waar. Kijk naar deze prachtige foto hierboven. De foto straalt rust uit en de schommel geeft het juist iets gezelligs. Uit de foto blijkt totaal niet dat er kinderen wonen, dus het kan ook prima als je ouder bent! En niet alleen om te schommelen, want er zijn nog veel meer ideeën.

Zo zijn er tegenwoordig ontzettende leuke stoelen die je op kan hangen aan het plafond. Hier kan je misschien niet zo hard mee schommelen als met een echte schommel, maar het zorgt wel voor een bepaalde dimensie in een ruimte. Deze hangende stoel kan je in huis hangen, maar ook in de tuin onder een boom geeft dit een leuk effect. Laat die romantische, zomerse avonden maar komen, hoor!

Wat ook kan, is dat je bed aan het plafond hangt. Op Pinterest zijn hier talloze foto’s van te vinden. Echter is het wel de bedoeling dat je bed blijft hangen, dus leuke sleepovers met tien vriendinnen zit er dan helaas niet in..

Wat vind jij van een schommel in huis? Of een hangende stoel of bed?

3 reacties op “Een schommel in huis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.