Categorieën
Food & health Sport & work-outs

Veel verbranden in weinig tijd

Werken, werken, werken en ook nog een sociaal leven onderhouden. Wanneer sporten al die mensen dan? Echt hoe? Wanneer? Waar? Wij willen ook een mooi lichaam terwijl we knettertje druk zijn. Blijkbaar kan het en onze heldin a.k.a. levensredder Kayla brengt ons de wijze levensles bij om 200 calorieën binnen een kwartier te verbranden. Oh yes, dit hebben we nodig in plaats van excuses.

2001

Eerder lieten we al vrij duidelijk doorschemeren dat we Kayla van Kaylaitsines.com.au zien als dé fitspiration die ons lichaam in beweging houdt, ervoor zorgt dat we gezonde voedingsstoffen binnenkrijgen én ervoor zorgt dat we de slechte voedigsstoffen (bijna) altijd laten staan. Echt: we looove her. Maar wel in de meest letterlijke zin van het woord. We zijn verliefd! Zij snapt ons tenminste. We willen namelijk heus wel wat doen voor een geweldig lichaam. Maar het moet allemaal niet teveel tijd kosten. Want dat hebben we namelijk niet in overvloed. En de tijd die we hebben besteden we liever aan dingen die er echt toe doen in het leven zoals schrijven, schrijven, schrijven en bijkletsen met vriendinnen.

Omdat Kayla ons zo goed begrijpt kan zij precies voldoen aan onze behoeften: eerst spamt ze ons dag in dag uit met inspiratiefoto’s van mensen die op z’n zachtst gezegd niet heel strak in hun velletje zitten en nu een lichaam a la Doutzen Kroes hebben, om ons vervolgens te overladen met manieren waarop je binnen een kwartier 200 kilocalorieën verbrandt. Wat wil een mens nog meer?

ka1

ka2

Yes, het is even door de zure appel bijten. Maar het is een heel klein zuur appeltje en die is zo op. Doe het tijdens je favoriete tv-programma en de tijd is zó om. Heus waar. Tel maar eens uit hoeveel calorieën je verbrandt als je dit elke dag doet. Dahaag overtollige kilo’s.

Q: Wat denk je: ga je aan de bak?

Bron: Kaylaitsines.com.au
Beeld: Weheartit

Één reactie op “Veel verbranden in weinig tijd”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.