Categorieën
Geen categorie

Nooit genoeg fitspiration

Nooit een overschot aan fitspiration. Hoe goed je ook aan het trainen bent, hoe fanatiek je elke ochtend je spieren onder spanning zet, het is altijd goed om eraan herrinnerd te worden waar je het ook alweer allemaal voor doet. Voor die killer body natuurlijk.

fs4

 

De samenleving gaat voor gezond. Zowel wat beweging als het voedselpatroon betreft. Nederland is om. We willen fit zijn. En hoe goed je ook bezig bent, soms is het helemaal niet zo verkeerd om jezelf er even aan te herinneren waar je het ook alweer allemaal voor doet. Ook al denk je dat je het niet nodig hebt, fitspiration is altijd goed. Zo lang je jezelf nauwlettend in de gaten houdt, verminder je de kans op een inzinking. Want die sluipt er langzaam maar zeker in. Heel sloom en ongemerkt kun je in de routine van “iets minder fanatiek” terechtkomen. En als er iets is wat we niet willen is het dat wel. Eigenlijk hoef je je Instagram-account maar te openen en je wordt al overspoeld met prachtlijven van voorbeelden die je volgt. Voor iedereen die niet weet wie ze moet volgen, deze mensen moet je volgen wil je een duidelijk beeld voor ogen hebben om naartoe te kunnen werken.

fs1

Kayla Itsines is een personal trainer voor bikini bodies. Ze weet zelfs hoe je binnen twaalf weken het perfecte lichaam in elkaar knutselt. Het enige wat de klant hoeft te doen is echt willen en natuurlijk een bak geld betalen. Voor degene die niet in staat zijn om een bak met geld over de balk te gooien heb je eigenlijk aan het Instagram-account al genoeg om je te motiveren. De reeks voor- en nafoto’s laten je alleen maar denken “dit wil ik ook!” en “als zij het kan, moet ik het toch ook kunnen?”.

fs2

Journaliste Esméé Noëlle heeft zich volledig gefocust op gezond leven. Nog voordat Nederland healthy wilde zijn, zat zij al vol aan de super foods. Als ze je nu vertelt dat ze vroeger zo een zak chip leeg at, zou je dat echt niet geloven. Die chips heeft ze inmiddels ingeruild voor zalm met quinoa en daarnaast brengt ze ongeveer al haar vrije tijd door met sporten. En hiermee wordt ook haar sociale leven onderhouden.

fs3

Een power wijf met een power lijf. Als je Rens Kroes heet heb je echt 0 redenen om jaloers te zijn op zus Doutzen. Deze foody die onlangs haar eigen boek Power food uitbracht weet precies hoe je er mooi uit kunt zien.

Q: Wie is jouw grootste inspiratiebron?

 

2 reacties op “Nooit genoeg fitspiration”

Alleen de titel van dit artikel sprak me al aan! Het is inderdaad zo dat je nooit genoeg inspiratie kan hebben. Ik ben dol op de Instagram van Blogilates, maar ik volg er echt heel veel. En echt, het helpt!! 🙂
XXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.