Categorieën
Trends

Casual Pantalon

Als het weer het net niet helemaal is voor een korte broek, maar het toch écht te warm is voor een spijkerbroek hijsen we onze bibs deze zomer in een pantalon. Als onderdeel van je zomerse outfit? Yes it is.

pa1

Oranje pantalon, Asos Collection, Asos.com
Blauwe pantalon, Benetton, Debijenkorf.nl

De pantalon is natuurlijk bij ieder een welbekend fenomeen. Geen mens die er nooit van gehoord heeft.  Geen volwassene die het nooit aan zijn of haar onderlijf gedragen heeft. Geen sollicitatiegesprek waar de pantalon niet even langs komt wippen en geen kantoorpand waar de nette broek niet iemands benen omarmt. Een nette broek om een net imago neer te zetten. En nu is het tijd om de broek van het nette, stijve imago af te helpen. Een broek die deze zomer uit een dunner stofje gesneden wordt en die helemaal niet misstaat op een oververhit strand. Zet ‘m op hoogwater! want dat is hoe we deze broek het liefste zien. Hiermee wordt de casual look benadrukt en de puntjes op de i voor deze look worden verzorgd door een slipper aan elke voet. Lukt hoog water niet, om welke reden dan ook? Dan kun je de onderkanten gewoon omslaan.

pa2

Pantalon met grote bloemenprint, River Island, Asos.com
Pantalon met kleine bloemenprint, River Island, Asos.com

We zijn ook dol op pantalons met drukke prints. Deze vormen een goede basis voor je outfit, waar je eigenlijk vrij weinig nog aan hoeft te doen om je look compleet te maken. Zoals je in de afbeelding kunt zien, kun je de pantalon goed dragen met een crop top of nonchalant met een t-shirt die je achter de rand houdt. Een top met spaghettibandjes maakt je look über zomers.

Q: Is de casual pantalon iets voor jou?

2 reacties op “Casual Pantalon”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.