Categorieën
Fashion Trends

Welkom terug spaghettibandjes

Het lijkt bijna alsof onze hele garderobe van meer dan tien jaar geleden wordt gelanceerd in het hedendaagse. Want hadden we afgelopen week nog een lijst met “gouwe ouwe” die we tegenwoordig stuk voor stuk weer kunnen dragen, valt ons oog nu op de spaghettibandjes.

sp1

1, Mango, €19,99
2. Mango, €19,99
3. Mango, €9,99

sp2

4, Stylists Own, €22,99
5, Mango, €19,99
6, Amy and Ivy – Gold, €19,95

Welkom terug spaghetti-bandjes. Die hoef je dus niet meer te verstoppen onder tops die zonder hemdje eronder zouden doorschijnen. Met trots mogen we je voorstellen aan de nieuwe hoofd-act van je outfit: de top met spaghettibandjes. Dunner dan ooit. Dit is geen pappardelle, geen tagiatelle, geen fettucine, geen linguina, geen linguettineen eigenlijk is er ook geen sprake van spaghetti. Het is ware, op maat gemaakte, oneetbare capelinni. Zo dun zijn de spaghettibandjes nog nooit geweest.

De top met spaghettibandjes waar we er vroegen allemaal tig van hadden, is er in verschillende soorten en maten. Ook in deze kun je de schaar (laten) zetten om als crop top te dragen. En je hoeft er ook niet vreemd van op de kijken als de top verschillende lagen stof bevat. Wat niet toegestaan is, is een aanblik op behabandjes. Hopelijk komen de doorzichtige behabandjes voorlopig niet terug, want daar zit echt niemand op te wachten. Tip: vooral minimalistisch en neutrale, klinisch kleuren en drukke prints doen het goed.

2 reacties op “Welkom terug spaghettibandjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.