Categorieën
Food & health Gezond eten Gezond leven

Royal Green Kokosbloesemsuiker

2015 is al in zicht. And that means … nieuwe voornemens!! Yes we mogen weer, nieuwe kansen om onszelf te verbeteren. En wat wordt het dit jaar?? Fitter, gezonder en stralender worden natuurlijk!

royal

In 2014 werkten we al aan onze gezondheid en hier gaan we in het nieuwe jaar lekker mee door. Want we willen stralen, blinken en een gezond en fit lijf hebben. Genoeg “challenges” die zorgen dat jij bewuster met je voeding omgaat en dat is wat we willen. Denk aan de ‘sugar challenge’ en suikervrij drinken.  Geen geraffineerde, toegevoegde suikers tot je nemen, is nog best lastig he. En zeker wanneer je het overal om je heen tegenkomt.

Maar met de kokosbloesemsuiker zorgt Royal Green voor een goed begin van jouw 2015. Want we all know dat suiker niet goed voor ons is, dat zijn de geraffineerde suikers dus, maar het vervangen ervan is vrij lastig. Daarom komt Royal Green speciaal voor de echte zoetekauw met haar kokosbloesemsuiker. Een gezondere en natuurlijke suiker waarmee je heerlijk kunt bakken en kokkerellen.

Royal Green kokosbloesem suiker wordt geproduceerd uit het zoete sap van de tropische kokosnootbloesem. Traditionele suikerboeren klimmen hoog de kokosboom in om voor ons van het zoete nectar uit de bloesem heerlijke rijke suiker te maken. Royal Green Kokosbloesem suiker is 100% gecertificeerd biologisch, onbewerkt en de ideale vervanger voor geraffineerde witte suiker, riet of bietsuiker, agave, ahorn of elke andere siroop.

royal2

Kokosbloesemsuiker, de gezondste suiker.

Kokosbloesemsuiker of kokossuiker is de gezondste suiker voor zover bekend. Dit komt doordat:

  • Het vol goede voedingsstoffen zit zoals kalium, ijzer, zink en B- vitamines
  • Het zeer laag scoort op de glycemische index . Dit zorgt ervoor dat je bloedsuiker niet als een malle omhoog schieten
  • Het een ongeraffineerde suiker is.

royal1

Royal Green Kokosbloesemsuiker is verkrijgbaar bij de betere reformwinkels. Het is te verkrijgen in 200 gram (€ 55,95) en 900 gram (€ 21,95)

 

2 reacties op “Royal Green Kokosbloesemsuiker”

Je kunt de bloesemsuiker bij natuurwinkels en reformwinkels kopen. Als ze de kokosbloesemsuiker niet in België verkopen kun je het product natuurlijk ook via internet bestellen.

Groeten, Daphne
Femme Magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.