Categorieën
Beauty Make-up

Wat zegt de kleur van je lipstick over jou?

Vandaag is rood… met een blauwige gloed erin verwerkt, morgen is het rood met een rozige gloed en gisteren was het rood dat oranje doorschemerde. Rood is rood gewoon niet meer. Er is zoveel keuze. Maar wat zeggen die tinten eigenlijk over jou?

lipstick4

Een standaard rode lipstick is ineens niet zo standaard meer als je een winkel binnenstapt. Vraag je de medewerker om een rode lipstick, geheid dat ze dan komt aandraven met hele collecties aan roodtinten. Er is zoveel keuze. En dan kun je er ook nog eens met je lippotlood variatie in aanbrengen (dan worden lippotloden ineens heel nuttig).

Roze lipstick
lipstick1
We stiften onze lippen met rozetinten. Daar wordt je heel lieflijk en zoetsappig van. Roze tinten benadrukken de roze tinten in je gezicht en dat ziet er schattig uit. Maar pas op: roze kan ook tuttig zijn.

Rode lipstick
lipstick2
Vurig rood is voor vurige vrouwen. Wil je serieus genomen worden, kies dan voor rood. Draag het wel op het juiste moment, want tijdens een sollicitatiegesprek kan teveel rood op de lippen ook een heel ander soort gedachtengoed teweeg brengen. En dat is niet helemaal de bedoeling. Wil je rode lippen, maar wil je geen verkeerde boodschap uitstralen of ordinair overkomen, breng de rode lipstick dan met een deppende beweging aan met je ringvinger, zodat het heel subtiel de lippen kleurt.

Oranje lipstick
lipstick3
Oranje is de vriendelijke rood. Het geeft hetzelfde vurige effect, maar je ziet er een stuk vriendelijk en iets zachter uit. Desondanks word je wel serieus genomen en zou deze lipstick wel geschikt zijn voor een sollicitatiegesprek, omdat het haast onmogelijk is om deze ordinair aan te brengen. Mocht het lukken, dan zien we graag foto’s, want wij hebben het nog niet meegemaakt.

Q: Welke lipstick past het beste bij jou?

Beeld

3 reacties op “Wat zegt de kleur van je lipstick over jou?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.