Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Calvin Klein Reveal

Als Doutzen de campangne ervan draait, dan moet het wel goed zijn. Want zeg nou eens eerlijk: is zij ooit het gezicht geweest van een flop? Heeft zij ook model gestaan voor een merk dat geen kwaliteit biedt? De antwoorden zijn “nee” en “nee”. En daarom weten we eigenlijk al voordat we beginnen met sprayen dat Reveal van Calvin Klein past bij vrouwen zoals wij.

CK0

De moderne vrouw van tegenwoordig is een speelse vrouw die serieus genomen wil worden, maar pas op dat je daarin niet overdrijft. Zij is de gulden middenweg tussen sexy, stijl en de jeugdigheid die we het liefste voor altijd in onze armen sluiten. En aan haar intelligentie ontbreekt het niet.

CK1

Een diepe, frisse geur tekent Reveal van Calvin Klein uit. Het parfum is opgebouwd uit opvallende geurnoten. Ingrediënten waarmee je normaal gesproken je maaltijd op smaak brengt. Ach ja, waarom zou een parfum hiermee niet op geur gebracht kunnen worden? Topnoten: ruw zout signatuur, roze peper, zwarte peper, witte peper (ja je leest het goed); hartnotent: iris, solair akkoord en de basisnoten bestaan uit sandelhout, kasjmier en vetiver. En dat klinkt ongeveer net zo spannend als het ruikt.

CK2

Zoals van Calvin Klein te verwachten is, blijft de geur uren lang zitten. Na het aanbrengen begint de geur (afhankelijk van de pH-waarde van je huid) wat zwaarder en hoe meer tijd er verstrijkt na het opspuiten van de champagne-kleurige vloeistof, hoe frisser de geur wordt die het parfum afgeeft.

CK3

Minstens net zo spannend is de verpakking: strak doch curvy; stijlvol en speels.

Calvin Klein Reveal is onder andere bij Douglas verkrijgbaar voor €55,01 voor 30 ml. Maar nu is hij bij Douglas in de aanbieding voor €44,95!

Q: Ben jij het type voor deze geur?

2 reacties op “Calvin Klein Reveal”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.