Categorieën
Beauty

Favorieten 24

Twee weken zijn er alweer voorbij gevlogen. Weken met reviews en interessante beauty-weetjes. Misschien was het je al wel opgevallen, maar de afgelopen twee weken hebben we er ook nog wat andere beauty-artikelen doorheen gefietst. Dat maakt het kiezen van een favoriet gereviewd beautyproduct er een stuk makkelijker op.

favorieten24

Om je kennis op beautygebied te verbreden en uit te diepen, hebben twee review-artikelen plek gemaakt voor pure informatieve beauty-artikelen. Dit maakt dat er nog maar vier genomineerde producten overblijven voor de titel van favoriete product.

De producten waarover we de afgelopen twee weken een review schreven:
Marc Inbane Tanning Spray
Beschermd de winter in met Weleda
Juvi-Lite
Calvin Klein Reveal

favorieten24-2

Stiekem hebben we één ultieme favoriet. Deze steekt met kop en schouders boven de rest uit. Een product waarvan we nu al weten dat we a la minuut een nieuwe aanschaffen als we de laatste druppels eruit gespoten hebben. Al moeten we krom liggen en een week droog brood eten, dit product wordt vervangen zodra het eraan toe is. En de enige van de vier die die vastberadenheid in ons oproept is Marc Inbane Tanning Spray. Dagelijks krijgen we vragen naar ons hoofd toegeslingerd hoe we aan de mooie huidskleur komen, of we op vakantie zijn geweest -mensen zien het als onmogelijk om met dit weer een mooie, NATUURLIJKE bruine tint te kweken- en hoeveel vermogen we wel niet kwijt zijn aan de zonnebank. Zonnebanken doen we niet aan, want dat is hartstikke slecht en de pigmentatie wordt er ook niet mooier op.

Marc Inbane Tanning Spray is wat ons betreft niet alleen de nummer één van de afgelopen twee weken, maar ook de nummer één in bruiningsproducten.

Q: Welke van de genoemde producten lijkt jou de fijnste?

Één reactie op “Favorieten 24”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.