Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Hannah Juvi-Lite

“Ouderdom komt met gebreken” geldt ook zeker voor de huid. Ons grootste orgaan willen we het liefste zo lang mogelijk zo jong mogelijk houden. Hannah Jive-Lite focust zich vooral op het boosten van het collageen.

juvi2

Rimpels
Ja nu weten we het wel: ouder worden brengt niet alleen maar wijsheid met zich mee, maar ook rimpels duiken op en nemen steeds meer broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes met zich mee. Dat komt onder andere omdat de hoeveelheid collageen in onze huid in porties wordt ingepikt. Steeds grotere porties, waardoor we steeds minder overhouden en onze huid maar blijft verslappen.

Natuurlijk zijn er genoeg smeerseltjes die onze huid op de been weten te houden. Daarin hebben we ons weten te promoveren tot ervaringsdeskundigen. Maar dan willen we bij voorkeur producten die goed zijn voor onze huid en niet in the end, meer schade toebrengen door alle chemische troep.

juvi3

Hannah Juvi-Lite bestaat uit de botanische (natuurlijke, plantaardige oorsprong) werkstof  Matrixyl peptides. De stof is natuurlijk en zorgt er voornamelijk voor dat verschillende soorten collageen in de huid zullen toenemen. Ook het huideigen hyaluronzuur (die we kennen als veilige filler, en als lichaamseigen stof onder andere vocht vasthoudt),  zal toenemen. Aan Juvi-Lite is ook vitamine E toegevoegd om de huid te herstellen en te beschermen.

De crème bevat ook een ingrediënt dat zich Sepi-lift noemt. Dit stofje vervult drie taken: het versterkt de huid, het beschermt de huid en dankzij een krachtige antioxidant beschermt het ook tegen vrije radicalen.

juvi4

Het is een dunne, lichte, vloeibare crème die makkelijk uitsmeert. Met dit koude, gure weer vonden we het zelf fijn om Juvi-lite te combineren met een rijkere dagcrème, zodat de huid niet gaat trekken en kriebelen door het winterse weer.

Hannah Juvi-Lite is verkrijgbaar voor €79,25 bij Hannah verkooppunten.

Q: Heb jij ook zo’n last van collageenverlies?

 

 

2 reacties op “Hannah Juvi-Lite”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.