Categorieën
Fashion Trends

DIY: Dior Tribale oorbellen

Vanaf het moment dat Dior met de dubbele pareloorbel, oftewel de Tribale, op de proppen kwam schitterde deze als een krachtig sterretje bovenaan onze wish list. Maar het geld groeit ons niet op de rug en neppers zijn ook niet in overload verkrijgbaar. Dus gingen we op zoek naar een alternatief en er restte maar één optie: Do It Yourself!

Dior

Gezien wij net als vele anderen niet maandelijks de Balkenendenorm op onze bankrekening gestort krijgen en de vrijwilligers om ons Dior oorbellen te schenken nou ook niet bepaald in de rij staan, steken we onze handen uit de mouwen om hun dubbele pareloorbellen, waar menig celeb al mee is gespot, na te bootsen. Na niet al te lang zoeken op het internet vlogen de tutorials ons om de oren en bleek dat echt iedereen dit trucje kan uitvoeren.

Dior2

Wat je nodig hebt
Lijm: check, tandenstoker of satéprikker: check, pareloorbellen middelgroot: check, bijpassende grote parelkralen: check, rubberen achterkantjes van oorbellen (het liefste doorzichtig) die in het gat van de kralen passen: check.

Wat je moet doen:

Dior4

Dior5
Druppel wat lijm op het puntje van de tandenstoker zodat je voorzichtig wat lijm kunt aanbrengen in het gaatje van de parelkralen. Druppel de lijm in slechts één gaatje per kraal. Doe dit bij beide kralen.

Dior6

Dior7
Dan druk je voorzichtig de rubberen achterkantjes in de gaatjes waar je lijm in hebt gedaan. Eén achterkantje per kraal. Let op dat er geen lijm ín de achterkantjes terechtkomt. Laat het goed drogen.

Dior8
Prik de pareloorbel in het rubberen achterkantje die je in de grote parel hebt gelijmd en je bent klaar.

Q: Ga jij de oorbellen ook maken? Of koop je liever de echte van Dior?

Bron

3 reacties op “DIY: Dior Tribale oorbellen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.