Categorieën
Food & health Gezond leven

11 manieren om snel en gezond een bikini body te krijgen

Yes we wish! Een bikini body graag. Nee die verkopen ze niet bij de supermarkt. Damn it! Alles is te koop, behalve tijd en een bikini body. Terwijl we die nou zo graag willen! Nu meteen, nu de zon begint te schijnen.

bikinibody

We wensen vooral heel hard de principes waardoor we de manieren vol kunnen houden om een bikini body te krijgen. Want we weten het heus wel. O yes we do:

1. Wissel cardio af met krachttraining. En varieer daarin zo veel mogelijk. En doe dat fanatiek genoeg zodat je gaat zweten bij elke work out. Neem (ongeveer) om de twee dagen een rustdag. Kun je op die dag echt niet stilzitten? Maak dan een wandeling.

2. Ontbijt met havermout. Dit geeft namelijk genoeg energie om lang op te teren en je buikvet neemt er van af.

3. Drink veel water. Ongeveer 2 liter per dag.

4. Las één keer in de week een groente en fruitdag in.

5. Vervang witte pasta door volkorenpasta of speltpasta, vervang wit brood door volkorenbrood of speltbrood en vervang rijst door zilvervliesrijst of quinoa.

6. Zin in een tussendoortjes? Val dan terug op een gezonde snack zoals noten (ongeveer 12 per dag), fruit of een stuk groente.

7. Kies voor lichte avondmaaltijden zoals een stukje vis met groente. Skip aardappels en dergelijken zoveel mogelijk, maar niet helemaal. Want koolhydraten heb je ook nodig voor de verbranding.

8. Skip frisdrankjes en sapjes die barsten van de suiker.

9. Probeer zo clean mogelijk te eten. Geen pakjes, maar ga zelf aan de slag. En laat vooral alle onnodige toevoegingen zoals suiker, kilo’s boter en zout zoveel mogelijk weg.

10. Eet een uurtje voor het slapen gaan nog iets kleins, zoals een bakje kwark, een eitje, wat nootjes of een beetje groenten.

11. Sla niet door, kies een specifiek moment om te zondigen, eet dan dat waar je heeeeel erg trek in hebt en doe dat vooral, zodat je de rest van de tijd het gezonde leven makkelijker kunt volhouden.

Q: Nog vragen?

Beeld

2 reacties op “11 manieren om snel en gezond een bikini body te krijgen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.