Categorieën
Fashion Trends

Trends die ik aan me voorbij laat gaan…. #3

De maand september is alweer 4 dagen oud en hoewel het as we speak gelukkig nog heerlijk nazomerweer is roepen de etalages, folders en websites van alle kledingketens herfst, herfst, herfst. Ach weet je, die gezellige dikke vesten, heerlijk warme wollen sjaals en schattige musthave handschoentjes hebben toch ook wel weer wat, het is alleen even een kwestie van omschakelen. Toch heeft het najaar van 2012 ook genoeg dingen die me helemaal niet aanspreken, zoals een aantal trends waarvan ik het echt totáál niet warm krijg…

1. Vormloze blokschoenen
Waar ik me af en toe serieus over verbaas is de hoeveelheid wanstaltige schoenen dat er de laatste tijd geproduceerd wordt, het is echt ongelooflijk. Ik verafschuwde eerder al de Spice Girls blokschoenen maar wat schetst mijn verbazing, deze herfst is er bij Nelly.com ook gewoon nog eens een soort 2.0 versie gelanceerd. Ik geloof (of eigenlijk, hoop) niet dat mijn boycot van dit soort vormloze blokschoenen verder enige uitleg behoeft…..
2. Mosterdgele ribbroek
Mosterdgeel heeft bij mij persoonlijk sowieso nooit heel hoog op mijn ranglijst van favoriete kleuren gestaan maar de combinatie mosterdgeel+ribbroek is voor mij echt helemaal een dikke vette no go. Iedereen die de komende herfst juist lekker zijn of haar mosterdgele ribbroek uit de kast trekt, ga vooral je gang, maar ik zeg: het zou verboden moeten worden.
3. Gebreide truien
Gebreide truien zijn lekker warm en gebreide truien zijn supercomfy, maar gebreide truien met pontificaal een muis, beer, vleermuis of olifant tussen de boezem slaat de plank wat mij betreft dan nét weer een beetje mis.
4. Isabel Marant wedge sneakers
Ze zullen ongetwijfeld retehip zijn want je hoeft maar een blaadje open te slaan en een beetje celeb huppelt erop rond maar de combinatie wedge en sneaker, I don’t get it….

Q: Van welke (van deze) trends loop jij nou niet bepaald warm?

28 reacties op “Trends die ik aan me voorbij laat gaan…. #3”

Ik vind ze allemaal niets, maar de wedge weer wel. Ik vond het eerst niet zo, beetje lomp enzo. Hou ook niet zo wedges uberhaupt. Maar dat duurde niet lang, want algauw vond ik ze toch wel heel gaaf en heb nu een paar, van March23 dan wel, want Isabel Marant kan ik niet betalen (en wil ik ook niet betalen haha).

Ik begreep de wedge sneaker in het begin ook niet. Tot ik zelf wel een leuk paar tegenkwam, helemaal niet lomp ofzo. Ik kocht ze van Bronx en ben er uiteindelijk helemaal blij mee. Ze lopen echt heerlijk! En ja, je ziet er wel een stuk eleganter uit. Al zal ik ze ook niet combineren met een rokje… xx

ik moet zeggen, dat je wel echt je best hebt gedaan om de lelijkste blokschoenen bij elkaar te zoeken.
aangezien ik de meeste echt wat vind hebben maar de hierboven staande ook echt heel lelijk vind XD.

De blokschoenen, wedges en ribbroek zijn ook niet mijn ding. Al vind ik de kleur van de broek wel heel mooi. Gebreide truien met een opdruk vind ik zelf wel heel erg leuk. Alleen moet het wel een hele leuke afbeelding zijn.

de gebreide truien in je colalge vind ik niet zo leuk, iets te kinderlijk voor mij, maar de rest vna de trends vind ik helemaal neit zo erg eigelijk.. soms zelfs best leuk! (al vind ik de blokschoenen die je hier hebt uitgezocht net iets minder, dan liever een paar creepers..)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.