Categorieën
Beauty Make-up

Nieuwe Essence Quattro Eyeshadows – 11 Sea my eyes! en 12 Purple day

Er is aandacht te over voor alle toffe nieuwe nagelstuffies van Essence, maar hierdoor zouden we bijna de rest van alle nieuwe producten vergeten. Dat zou heel erg zonde zijn, want ook het assortiment oogschaduws is afgelopen maand aangevuld met een aantal nieuwe mono’s en quattro’s die zeker de moeite waard zijn!

Ik denk dat ik wat betreft de oogschaduws van Essence de Quattro Eyeshadows, dus de paletjes met vier kleurtjes, het meest fijn vind. Deze zijn over het algemeen genomen goed pigmenteerd, geven niet onwijs veel fall-out en hebben leuke kleurtjes. De twee nieuwe aanwinsten binnen de Quattro Eyeshadow collectie zijn de 11 Sea my eyes! en 12 Purple day

De quattro’s hebben allebei vier oogschaduws die qua kleur op elkaar afgestemd zijn en waar je in principe een complete look mee zou kunnen maken. In het 11 Sea my eyes! quattro vind je een zalmroze, grijsgroene, donkergrijze en smaragdgroene oogschaduw en de 12 Purple day biedt een mooi taupe, satin paars, bruingrijs en paars/roze kleurtje.

De structuur en pigmentatie van de oogschaduws van deze 2 quattro’s is een beetje wisselend. Zo zijn bijvoorbeeld de oogschaduws in de meest kleine rondjes links bovenin niet heel sterk zichtbaar (wat natuurlijk ook komt doordat het vrij lichte kleurtjes zijn) en zijn het smaragdgroene en donkerpaarse kleurtje vrij poederig en korrelig. Verder geven ze gelukkig allemaal wel een mooie hoeveelheid kleur af (zij het dat sommigen in laagjes opgebouwd moeten worden) en is er, mits je de twee korrelige exemplaren goed aftikt, goed mee te werken.

Op de swatches is ook wel duidelijk te zien dat vrijwel alle oogschaduws een glanzende finish hebben en hoewel de mooie smaragdgroene in het paletje ook wel wat shimmertjes vertoont, zie je daar op de huid helaas niet zoveel van terug. Anyway, ik vind de 11 Sea my eyes! en 12 Purple day leuke toevoegingen aan het assortiment Quattro Eyeshadows en ik ga er deze week eens lekker wat mee spelen!

De nieuwe Essence Quattro Eyeshadows zijn voor € 2,99 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Gebruik jij de Quattro Eyeshadows van Essence graag of juist niet? En wat vind je van deze twee nieuwe exemplaren?

18 reacties op “Nieuwe Essence Quattro Eyeshadows – 11 Sea my eyes! en 12 Purple day”

Purple Day vind ik heel erg mooi. Die staat ook nog zeker op mijn wishlist. Ik heb hem ook al een paar keer in de handen gehad om te gaan kopen, maar dan zag ik weer iets anders leuks wat ik ook wel graag wou hebben haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.