Categorieën
Beauty Nagels

Kleancolor topcoats – 29 Aurora, 34 Sparkle Emerald, 38 Twinkly Love, 192 Born To The Purple en 195 Blind Date

Het is inmiddels alweer een hele tijd geleden dat ik kennis maakte met Kleancolor, een prachtig Amerikaans merk dat vooral bekend is van haar geweldige nagellakjes. Toen ik er een aantal van swatchte was ik helemaal onder de indruk van de prachtige en vooral bijzondere kleuren die dekken als de beste en ook nog eens niet duur zijn. Nou, wat wil een vrouw nog meer! Het stond voor mij dan ook vast dat ik een paar van die prachtige Kleancolor pareltjes in mijn shop zou gaan verkopen en vandaag wil ik jou graag kennis laten maken met 5 supergave en vooral bijzondere topcoats!

Naast ontzettend gave egale kleurtjes barst het assortiment van Kleancolor ook uit z’n voegen van de meest geweldige topcoats die ik ieder geval nog niet eerder bij een ander merk had gezien. Een aantal van deze toffe topcoats die je vandaag voorbij ziet komen zijn: 29 Aurora, 34 Sparkle Emerald, 38 Twinkly Love, 192 Born To The Purple en 195 Blind Date.

De Kleancolor Nail Lacquers hebben naast schitterende kleuren een aantal prettige eigenschappen: ze chippen niet snel, blijven een aantal dagen mooi zitten en komen in een mooi, elegant flesje van 15 ml.

De 29 Aurora is definitely één van mijn favoriete Kleancolor lakjes ever, wat een cutie is dit! Deze topcoat heeft een lichtroze basiskleur met zowel kleine als wat grovere flakie-achtige glitters en hier en daar een sterretje. Op de foto draag ik ‘m over de knalroze Neon Pink, eveneens van Kleancolor.

34 Sparkle Emerald heeft een ontzettend mooi en fris groenblauw kleurtje met daardoorheen ontelbaar veel fijne blauw-, groen- en goudgekleurde glittertjes. Ik draag deze graag over het prachtige blauwe Neon Aqua lakje van Kleancolor, wat samen een hele mooie combinatie is.

38 Twinkly Love och, daar was ik meteen verliefd op! Ik ben altijd op zoek naar bijzondere en aparte lakjes en aangezien ik van m’n leven nog nooit een topcoat met hartjes gezien behoort Twinkly Love zeker tot deze categorie. Op de foto draag ik de schattige hartjes over Kleancolors Neon Fuchsia, dat met de roze/rode kleur helemaal aansluit bij het love thema! De hartjes heb ik overigens met een wattenstaafje op mijn nagels aangebracht, dat gaat iets handiger dan wanneer je dit rechtstreeks met het kwastje doet.

Een mooie intense kleur paars op de nagels blijf ik altijd mooi vinden en deze 192 Born To The Purple maakt zo’n kleurtje (zoals bijvoorbeeld de Neon Purple) nog net even wat specialer. Het lakje heeft een semi-transparante paarse basiskleur en is versierd met allemaal kleine en wat grotere (flakie-achtige) glitters.

Net als de 38 Twinkly Love had ik ook een lakje als de 195 Blind Date nog niet eerder gezien, hoe schattig zijn die leuke, gekleurde sterretjes serieus! Voor het aanbrengen van de sterretjes op je nagels geldt hetzelfde als voor de hartjes, hier kun je het beste een  wattenstaafje voor gebruiken.

De bovenstaande Kleancolor lakjes zijn voor € 3,95 per stuk verkrijgbaar bij The Make Up Spot.

Q: Wat vind je van deze Kleancolor topcoats? Welke is/zijn je favoriet(en)?

20 reacties op “Kleancolor topcoats – 29 Aurora, 34 Sparkle Emerald, 38 Twinkly Love, 192 Born To The Purple en 195 Blind Date”

wat een leuke kleurtjes echt grappig om te zien.al ben ik al 53 zomers jong ook ik houd wel van dit soort leuke dingen .vind de 29 aurora en 192 born to the purple echt de leukste uitschieters vele groetjes Willemein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.