Categorieën
Fashion Trends

Trends die ik aan me voorbij laat gaan….

Het leuke van trends is dat ze ieder seizoen weer veranderen en dat de één ze geweldig vindt en de ander werkelijk niet begrijpt dat er mensen zijn die er vrijwillig mee rond willen lopen. Ook de zomer van 2012 kent genoeg trends waarover de meningen en het enthousiasme behoorlijk uiteen lopen en ikzelf heb er al een paar gespot waarvan ik héél zeker weet dat ze niet aan mij besteed zijn…

1. Spice Girls schoenen
Ik heb geluk dat ik deze niet eens kán en mág dragen, maar ook al zou ik het wel kunnen zou ik ze nog voor geen goud aan m’n voeten trekken. Wie heeft in godsnaam verzonnen dat we met z’n allen op schoenen met een vormloos blok eronder gaan rondlopen en teruggaan naar het Spice Girls tijdperk, ik kan me gewoon niet voorstellen dat er ook maar iemand is die er mee wegkomt. Nee ritueel verbranden graag, deze lompe dingen.
2. Vormloze blouses met fletse kleuren/prints
Deze zomer is het behalve colour- ook print- en pastelblocking en da’s hartstikke leuk, maar er zitten ook modellen en creaties tussen waarvan ik denk: doe maar niet. Ik vind die fletse kleuren en aardappelzakmodellen echt hideous, ik wil er serieus, excuse my french, nog niet dood in gevonden worden.
3. Neon make-up
Neon is leuk en neon is hip maar persoonlijk houd ik het bij een accent in mijn outfit of een accessoire en laat ik mijn gezicht buiten schot. Ik ben zeker niet vies van een laagje opvallend fluoriserend roze of geel op mijn nagels, maar mijn ogen beschilderen met neongeel of neongroen gaat me net een stapje too fur.
4. Ronde zonnebril
Imagine, mijn gezicht en een rond montuurtje à la John Lennon, nee dat gaat ‘m echt niet worden. Doe mij maar gewoon een mooi breed pilotenmodelletje, dat lijkt me een beter plan.
5. Loafers
Van de week hebben we het er op de By Sjanty Facebook pagina al even over gehad: de loafers trend. Ik weet zeker dat er meiden zijn die ze het einde vinden en dat is hun goed recht, maar het plan van één van de meiden om the fashion police erbij te halen lijkt me een heel, héél goed idee.

Q: Welke trends van deze zomer laat jij voor wat ze zijn?

36 reacties op “Trends die ik aan me voorbij laat gaan….”

Ik heb dus een totaal andere smaak dan jij. Ik laat alleen de spice girl schoenen en de neon make-up aan me voorbij gaan. Ik kan mij daar gewoon in vinden. Want ik hou van het vintage stijltje.

Haha, ik ben het echt met alles met je eens. Neon make-up is wel leuk om een keer mee te spelen, maar niet om buiten te dragen. Behalve als het gaat om een klein kleuraccent dan. En ja, loafers vind ik ook vreselijk.

De neon-trend vind ik best leuk, voor nagels, accessoires en soms als het heel warm is een lekker knallend roze lipproduct, oke …
Loafers vind ik voor oude mensen, en de spice-girls shoes doe ik never nooit aan, de ronde brilletjes al helemaal niet!

En zo kan ik nog wel enkele voorbeelden geven.

doe mij 2,3 en 5 maar hoor! een lekker wijdvallende casual blouse op een strak broekje,leuk! die loafers met studs en spikes,love it! en het acid palette van Sleek blijf ik ook mooi vinden 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.