Categorieën
Beauty Nagels

Swatches Rimmel 60 Seconds lakjes – 610 Pompous, 825 Sky High en 835 Bright Back At You

Hoe het kan weet ik niet, maar toen ik mezelf eergisteren bij de DA aan het Rimmel schap stond te vergapen (ik was toevallig in de buurt, serieus waar) zag ik ineens dat ik een heel aantal van de (nieuwe) 60 Seconds kleurtjes nog helemaal niet had. In maart had ik er al een stuk of wat geswatched, maar dat waren nog lang niet alle 12 de nieuwe kleurtjes. Toen ik zag dat ze nu tijdelijk met 2 euro korting maar slechts € 4,99 per stuk zijn wist ik niet hoe snel ik de kleurtjes die ik zeker weten nog niet had uit het display moest graaien en me naar de kassa moest begeven. Zo, die zijn mine!

Aangezien er op dit moment maar liefst 20 verschillende kleurtjes zijn binnen het 60 Seconds assortiment is het ook niet zo heel gek dat ik ze nog niet allemaal heb. DA had een aantal leuke kleurtjes in een apart display gezet en daar heb ik er een paar uitgepikt, wat de 610 Pompous, 825 Sky High en 835 Bright Back At You zijn geworden.

De 825 Sky High en 835 Bright Back At You zijn natuurlijk ultieme zomerkleurtjes, de 610 Pompous laat ik zelf denk ik de komende maanden even voor wat het is en ga ik rond de herfst weer tevoorschijn halen.

Van de 60 Seconds lijn heb ik eigenlijk alleen maar creamy lakjes, dus deze 610 Pompous is een welkome afwisseling met de prachtige dieppaarse kleur en de rode, blauwe en paarse shimmertjes. De lak is wel een tikkie sheer, maar doordat het een donkere kleur is, is er met twee laagjes al geen nagel meer te zien.

825 Sky High vliegt sky high mijn favorietenlijstje binnen, I just loveeeee dit lieve babyblauwe kleurtje! Ik dacht met twee laagjes wel klaar voor de foto te zijn, maar omdat het kleurtje daarmee niet 100% dekkend was is er nog een derde overheen gegaan.

Ohh ja hoor, ik ben weer eens te voorbarig geweest want stiekem vind ik deze 835 Bright Back At You nog leuker dan de Sky High. Ik zie dit frisse helderblauwe kleurtje straks al helemaal op mijn nagels schitteren in het warme zomerzonnetje! Een klein puntje van kritiek is dat je je nagels net als bij de Sky High ook met dit kleurtje wel drie keer moet lakken.

Net als een maandje of twee geleden ben ik nog steeds erg enthousiast over deze 60 Seconds lakjes, super dat deze nu ook zo’n lekker breed kwastje hebben en ook de kleurtjes zijn helemaal top. Wat me bij de twee blauwe lakjes een beetje tegen is gevallen is de dekking, deze hadden toch echt wel drie laagjes nodig. Verder kan ik alleen maar zeggen: op naar de DA en het Kruidvat en er snel een paar inslaan voor die € 4,99!

De Rimmel 60 Seconds zijn normaal € 6,99 per stuk, maar zijn nog tot en met zondag 27 mei met € 2,00 korting voor € 4,99 verkrijgbaar bij Kruidvat en ook bij DA vind je ze op dit moment voor € 4,99.

Q: Met welk van deze drie kleurtjes zie jij je deze zomer wel bij het zwembad zitten?

24 reacties op “Swatches Rimmel 60 Seconds lakjes – 610 Pompous, 825 Sky High en 835 Bright Back At You”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.