Categorieën
Beauty Nagels

Swatches nieuwe Rimmel 60 Seconds lakjes

Eén van mijn favoriete nagellakmerken Rimmel blijft maar met nieuwe lakjes komen en dat vind ik helemaal niet erg, het kunnen mij er niet genoeg zijn! Na de komst van de geweldige I ♥ Lasting Finish collectie wordt het 60 Seconds assortiment nu ook nog eens aangevuld met maar liefst 12 nieuwe lakjes die, zoals we van Rimmel gewend zijn, allemaal weer superleuke en hippe kleurtjes hebben!

De 60 Seconds Nail Polish is volgens Rimmel nu nóg sneller droog waardoor je je nagels nu helemaal supersnel van een mooi kleurtje kunt voorzien en meer tijd overhoudt voor andere leuke dingen! Doordat de lakjes een zogenaamd nieuw breed en plat one-second Xpress kwastje hebben kun je de lak nu nog makkelijker in één laag in slechts één seconde aanbrengen.

Op dit moment vind je in het Rimmel 60 Seconds schap 8 kleurtjes: 210 Ethereal, 260 Funtime Fuchsia, 430 Coralicious, 610 Pompous, 740 Clear, 800 Black Out, 805 Grey Matter en 825 Sky High.
De namen van de 12 nieuwe lakjes zijn: 315 Ready AIM Paint!, 320 Rapid Ruby, 415 Instyle Coral, 440 Sun Downer, 450 Sunny Days, 460 Limealicious, 520 At Ease, 650 Purple Reign, 812 Captain Kahki, 835 Bright Back At You, 840 Blue Eyed Girl en 850 Aye Aye Sailor.

Waar de I ♥ Lasting Finish lakjes wat fellere en zachtere kleurtjes hebben zijn de nieuwe 60 Seconds meer helder en intens van kleur. Wel vind ik het kwastje van deze 60 Seconds een stuk makkelijker en sneller lakken dan de smalle van de I ♥ Lasting Finish, dus die mag Rimmel er zeker in houden!

Op de dop is te lezen dat de lak je nagels ook nog eens tot 5x sterker zou moeten maken, nou dat kunnen die van mij wel gebruiken!

440 Sun Downer is een lakje dat goed in mijn artikel met mooie koraalkleurige lakjes zou kunnen met de heldere rood/oranje kleur!

460 Limealicious is een knallend limegroen lakje dat met twee laagjes goed dekt. Niet helemaal mijn keurtje, maar dat is natuurlijk smaakgebonden.

520 At Ease vind ik zelf een heel mooi lakje met een lichtbruin kleurtje en een mooie creamy glans dat goed dekt.

Ik ging ervan uit dat 605 Purple Reign een vrij simpel donkerpaars creamy lakje zou zijn, maar op de nagels blijkt deze ook nog eens mooie roze glittertjes te hebben! Een beetje jammer is dat dit lakje eigenlijk als enige niet heel goed dekt, hij heeft wel drie laagjes nodig.

840 Blue Eyed Girl is een prachtig helderblauw lakje dat zeker geschikt is voor de zomer! Het is een goed dekkende, romige kleur met ook een mooie creamy finish.

Nou, Rimmel heeft me weer niet teleurgesteld hoor, met deze superleuke nieuwe lakjes! Ik vind het een goede zaak dat ze hun assortiment regelmatig updaten en de kwaliteit van de lak en de kwastjes blijven verbeteren en vernieuwen. De nieuwe kleurtjes die ik tot nu toe geswatched heb zijn lekker knallend en helder van kleur en maken me ook erg benieuwd naar de overige kleurtjes!

De nieuwe Rimmel 60 Seconds nagellakjes zijn vanaf mei 2012 voor € 6,99 per stuk verkrijgbaar bij diverse drogisterijen als DA, Etos, Kruidvat en Trekpleister.

Q: Welk van deze nieuwe kleurtjes vind jij het leukst?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

26 reacties op “Swatches nieuwe Rimmel 60 Seconds lakjes”

Nee, ik vind deze niet zo. Ben normaal gesproken helemaal weg van hun kleurtjes maar ik vind deze net iets te simpel. Nog steeds favoriet maar inmiddels uit het assortiment: Bahama’s flirt uit de lycra wear 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.