Categorieën
Fashion Inspiratie

5 basic items die je voor aankomend seizoen moet inslaan

Het geheim van een ware fashionista is de kracht waarmee ze basics naar een hoger level tilt. Elk seizoen heeft namelijk zijn eigen basics die trends kunnen maken en breken. Hoewel… met basics kun je eigenlijk weinig verkeerd doen, maar wel heel erg veel goeds.

basics1

Elk seizoen en elke collectie heeft zo zijn basics. De basics vormen de basis. De rode draad door het nieuwe modebeeld. Ook dit jaar staan er weer items te popelen om zich aan je lichaam te klampen. Van een aantal weten we al zeker dat ze komend seizoen in volle glorie te zien zullen zijn. Dit zijn de 5 basic items die je voor aankomend seizoen moet inslaan:

De tops

basictops1
1. Basic wit t-shirt, Hilfiger Denim, €29,95
2. Licht grijze sweater, ONLY, €27,47
3. Top met spaghetti-bandjes

Overal zijn ze mee te combineren. Dat is het fijne van basics. Deze tops kun je combineren met super hippe items en je kunt het daarmee zo gek maken als je zelf wilt, en toch de balans erin houden door de basiselementen. Je kunt er ook voor kiezen om er een basic jeans bij te dragen en het geheel wat op te pimpen met kekke schoenen en opvallende items.

Jurk en broek

basic2
4. Half-lange jurk, Opus, €59,95
5. Boyfriend jeand, LTB, €79,95

Combineer de jeans met een bovenstaande top. Ze combineren allemaal goed met elkaar. Kijk eens hoeveel setjes je dan al bij elkaar kunt combineren met slechts dit aantal basics. En elke set, ook de jurk, is goed te combineren met een paar witte sneakers.

Q: Welk basic item moet iedereen volgens jou in de kast hebben hangen?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.