Categorieën
Fashion Inspiratie

Zo draag je Adidas Originals

Het is al weer een tijdje geleden dat we Adidas Originals tussen onze favoriete schoenen hadden staan en dagelijks droegen naar welke gelegenheid dan ook. Maar hoe deden we dat ook al weer? Hoe droegen we onze lievelingsschoenen van toen ook al weer? Zo draag je de Adidas Originals nu.

adidas2

Comeback 
Hebben we ze net weggedaan omdat we ze nooit meer droegen en eigenlijk ook niet meer goed wisten hoe we ze ook al weer moesten combineren, komen ze weer terug! Zo gaat het dus altijd. Toch hadden we er stiekem wel op gehoopt dat dit fashion item weer een plekje in de winkelschappen zou heroveren. En nu we er eenmaal aan gewend zijn, zijn de witte old school Adidasjes eigenlijk best makkelijk te combineren.

adidas

Ripped boyfriend jeans, New Look, €35,70
Fluffy trui, Molly Bracken, €74,99
Witte sneakers, Adidas Originals, €89,95
Cropped trui, New Look, €17,95
Midi skirt, Asos Collection, €40,00

Oneindig veel mogelijkheden
We kwamen erachter dat de witte Adidasjes oneindig door te combineren zijn. Hoezo zagen we dat al die jaren niet? Hoe je ze ook combineert, het resultaat is altijd stoer. Maar er zijn verschillende smaken stoer die je met de Adidasjes in elke smaak kunt proeven. Stoer stoer met een gescheurde boyfriend jeans en een wollige, in dit geval aaibare trui erover. Als de echte vrieskou begint in te treden kan er ook nog een demin blouse onder de trui gedragen worden voor extra warmte.

Vrouwelijk stoer
De ultieme vrouwelijke stoere look draag je met een rok boven de witte patta’s. Een halflange slash halfkorte rok voor half koud/half warm weer. En als het weer het even toelaat kan hier een korte trui op gedragen worden waardoor er een randje buik zichtbaar wordt.

Hoe draag jij Adidas Originals het liefste?

Beeld

 

5 reacties op “Zo draag je Adidas Originals”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.