Categorieën
Film, tv en muziek Showbizz

5 populairste films

Als je een razend druk leven hebt, dan kun je soms even kwijt zijn wat je ook al weer doet met vrije tijd. Als je die dan eindelijk hebt. En als je het dan even echt niet meer weet, dan val je al snel terug om IMDb om je kennis over films en series op te poetsen. And so do we.

top5

Regelmatig kunnen we terecht bij onze grote vriend IMDb. Is de film leuk? IMDb weet het. Welke film moeten we a la minuut kijken? Ook dat kan de website vertellen. Dus de eerste check check dubble check zit er alweer op. Maar ook iets “knulligs” als de 5 populairste films van dit moment is te bekijken op de filmsite. Want wat moet je anders als je de hele dag vrij bent? Dus bij dezen zochten wij uit welke vijf films je achter elkaar kunt afspelen als je de hele dag niks beters te doen hebt.

1. American Sniper
Bovenaan op nummer 1 staat American Sniper over de meest dodelijk sniper uit de geschiedenis. We houden niet zo van schietfilms. Meisjes hè. Maar na het zien van de trailer trekt de film toch. De trailer doet (in de verte) denken aan Homeland. Misschien is dat wel wat triggert.

2. Into the Woods
Een film voor kinderen en volwassenen. Het verhaal gaat over een bakkers stel dat geen kinderen kan krijgen, terwijl dat hun grootste wens is. Op een dag komt een heks hun huis binnenstormen met een manier waarop ze wel kinderen kunnen krijgen. Op weg naar hun einddoel komen ongeveer alle sprookjes voorbij. De meerwaarde van deze film: Johnny Depp speelt erin mee. Dus JAAHAA, deze film willen we wel zien.

3. Birdman
De man die vroeger de superheld Birdman speelde is wat in de vergetelheid geraakt. Deze carrière wil hij herstellen. Maar of dat zal lukken…? De film spreekt ons niet heel erg aan. Misschien moeten we nog een trailertje kijken om onszelf te overtuigen. Maar eerst zullen de bovenste twee films over de beeldbuis denderen.

4. Boyhood
Hoe ziet een jongensleven in de leeftijd van 5 jaar tot 18 jaar er eigenlijk uit? Alle ups and downs worden blootgelegd. Een film waar menigeen herkenning in zal zien. Een film die waarschijnlijk vooral leuk is als je zelf kinderen hebt in die leeftijd voor het feest der herkenning.

5. Taken 3
Bryan Mills lijkt weer samen te komen met zijn ex-vrouw. Totdat hij haar levenloze lichaam vindt als ze is vermoord. Hij wordt meteen hoofdverdachte in de zaak. Terwijl hij haar niet heeft vermoord. En hij slaat op de vlucht en doet er alles aan om zijn onschuld te bewijzen. Na het zien van de trailer wilden we het liefste meteen verder kijken.

Bron, beeld

Één reactie op “5 populairste films”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.