Categorieën
Beauty Make-up

Yves Rocher Zéro Défaut Flawless Skin

Het is geen geheim dat we van make-up houden. Maar dan wel zo natuurlijk mogelijk. Tegenstrijdig eigenlijk. Yves Rocher introduceert make-up met alleen maar natuurlijke ingrediëten die op een natuurlijke manier samensmelten met de huid. Zodat het tijdens het dragen van make-up lijkt alsof je geen make-up draagt. Luv it, nu al!

 

YRzd

Drie nieuwe producten van de Yves Rocher Zéro Défaut lijn zullen ons een natuurlijke schoonheid geven: foundation, concealer en poeder. De producten bevatten louter en alleen natuurlijke ingrediënten waardoor ze stuk voor stuk met de huid versmelten en het niet te zien is dat je verschillende lagen make-up draagt. Zo zou je met gemak foundation, concealer en poeder over elkaar heen kunnen dragen zonder het idee te krijgen dat je vinger in je gezicht blijft staan als je in je de huid indrukt.

YRzd2

In totaal bevat deze lijn 16 verschillende tinten foundation gebaseerd op 4 verschillende huidskleuren: beige, rosé, doré en brun.

YRzd3

We hadden keuze uit de tinten (van links naar rechts) Brun 700, Beige 200 en Beige 100. We kozen ervoor om te testen met tint Beige 100. Sja… het is winter.

YRzd8

Tijdens het aanbrengen van de foundation leek het net alsof hij in kleine stukjes aan de huid hechtte. Het zag er eigenlijk best lelijk uit. Maar de foundation heeft even de tijd nodig om te hechten met de huid. Na een paar minuutjes zie je al hoe goed de foundation versmelt met de huid. De huid ziet er wel egaler uit, maar het is niet te zien dat er een laag foundation op zit.

YRzd4

Bijgeleverd kregen we Flawless Skin Concealer in de tinten Brun mat en Beige Moyen, die verkrijgbaar is in 8 verschillende kleuren.

YRzd6

Het is een mooie soepele concealer.

YRzd9

De concealer brengen we aan op plekken die we extra willen verdoezelen. Puistjes en wallen vallen hieronder. Maar ook zetten we een streep concealer boven de wenkbrauw en een klein streepje onder de wenkbrauw op de oogopslag wat frisser te maken.

YRzd10

Voorzichtig blenden we de foundation in de huid.

YRzd7

Voor een zachte matte finish gebruikten we Flawless Skin Powder. In 8 tinten is dit poeder verkrijgbaar. Twee daarvan zie je hierboven. Brun mat links en Beige Moyen rechts.

YRzd11

Er is een poederkwast bijgeleverd. Maar we gebruiken liever een grotere kwast voor de finish. Het polijstpenseel is hier geschikt voor. Deze kwast kun je zowel voor foundation als voor poeder gebruiken.

YRzd12

In de vorm van het getal 3 brengen we het poeder aan. De 3 begint in het midden van het voorhoofd, en gaat dan in de richting van de neus om te eindigen op de kin. Als het nodig is, kun je ook nog een beetje op de t-zone aanbrengen. Door niet het hele gezicht dicht te poederen blijft het effect natuurlijk.

De Zéro Défaut Flawless Skin foundation is verkrijgbaar voor €18,90 per stuk, Zéro Défaut Flawless Skin Concealer is verkrijgbaar voor €9.90 per stuk, Flawless Skin Powder voor €18,90 en het Polijst Penseel is verkrijgbaar voor €12,00.

Q: Wat vind jij van deze producten?

Één reactie op “Yves Rocher Zéro Défaut Flawless Skin”

De producten zien er heel goed uit en maakt de vlekken op de huid veel minder zichtbaar.
Ik zal snel lang die winkel gaan en kijken wat voor nieuwe producten ze verkopen.
Ben er zo benieuwd naar.
Ik zal wel als het mogelijk is de kleur testen wat er bij mijn huid past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.