Categorieën
Beauty Nagels

W.I.C. by Herôme lakjes – Rome, New York en Melbourne

Ik was blij verrast toen ik afgelopen zaterdag in de Glossybox van november een mooi lakje uit de W.I.C. lijn by Herôme vond. Het toeval wilde dat ik uit het W.I.C. assortiment nog twee lakjes had liggen en dus heb ik vandaag een 3 in 1 review voor je!

Zoals je misschien wel weet staat de afkorting W.I.C. voor World Inspired Colours, een lijn die inmiddels maar liefst 79 verschillende kleurtjes nagellak bevat. W.I.C. by Herôme laat zich voor haar lakjes inspireren door verschillende culturen, landen en steden van over de hele wereld en zo heeft ieder W.I.C. lakje de naam van een grote wereldstad. Ieder seizoen komt Herôme met een aantal nieuwe lakjes, zo was de zomercollectie van 2011 geïnspireerd op zes Marokkaanse steden en vind je in de najaarscollectie kleurtjes uit het mooie Denemarken.

De lakjes die ik je hieronder laat zien zijn Rome 76, New York 94 en Melbourne 60.

Rome

Als eerste laat ik je dit prachtige knalroze Rome lakje zien. Als echte girly girl ben ik natúúrlijk superenthousiast over dit kleurtje, maar helaas bleek de dekking ervan nogal tegen te vallen. Omdat de lak behoorlijk sheer is  heb ik er maar liefst 3 laagjes van aan moeten brengen en dan nog waren mijn nagels nog niet helemaal 100% bedekt. Beetje jammer van zo’n prachtig kleurtje!

 New York

New York is prachtige dieprode kleur dat eigenlijk in geen enkele nagellakcollectie mag ontbreken, dit kan overal bij. New York is lekker creamy en beter dekkend dan Rome, want met 2 laagjes zijn mijn nagels goed bedekt. Zoals het hoort dus!

Melbourne

Melbourne is echt een lakje voor de komende feestdagen! Het is geen creamy lakje, maar eentje met een beetje een metallic-achtige finish. Helaas is dit lakje ook niet heel goed dekkend en ik had er dan ook minimaal 3 laagjes van nodig. Nog een klein nadeel is dat dit kleurtje zich nogal streperig laat lakken, maar verder is het een heel mooi glamourous lakje!

Afgezien van de niet heel goede dekking van twee van de kleurtjes vind ik de Herôme lakjes dankzij het lange kwastje wel erg fijn en nauwkeurig lakken en bevat het W.I.C. assortiment echt prachtige, levendige kleurtjes.

Pluspunten
Mooie heldere en levendige kleurtjes
Lakken fijn dankzij langwerpig kwastje

Minpunten
Lakjes dekken niet allemaal even goed
Lakjes zijn met 7,50 per stuk vrij duur

De W.I.C. by Herôme nagellakjes zijn voor € 7,50 per stuk verkrijgbaar bij deze verkooppunten en via de online shop van Herôme.

Q: Welk van deze drie lakjes is jouw favoriet?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

13 reacties op “W.I.C. by Herôme lakjes – Rome, New York en Melbourne”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.