Categorieën
Beauty Make-up

De eerste Nederlandse Glossybox!

Nog geen maand geleden plaatste ik dolenthousiast een artikeltje met het nieuws dat de Glossybox ook eindelijk naar Nederland zou komen en nu heb ik het eerste exemplaar al in mijn bezit! Vrijdagmiddag ontvingen alle abonnees een bericht dat de allereerste Nederlandse Glossybox was verzonden en dat het maximaal 5 dagen zou kunnen duren voor je hem zou ontvangen. Nou, niet dus, dit duurde slechts één dag!

Zelfs de verpakking waarin de Glossybox door de post werd afgeleverd was helemaal in glossy style!

Wanneer je de kartonnen doos aan de zijkant openmaakt verschijnt de enige echte Glossybox, een hele mooie lichtroze doos met in het midden het zwart-witte logo. Is dat chique of is dat chique! Wanneer je al die verpakkingen openmaakt voelt het net alsof het Sinterklaasavond of Kerst is, zo leuk!

Ik vind de kleurcombinatie van de Glossybox echt superleuk, het ziet er echt zo lekker glamourous en classy uit! Wanneer je de deksel van de box verwijderd komt er zwart vloeipapier met aan de linkerkant een lichtroze lint eromheen tevoorschijn.

Onder het lint zit een briefje met daarop een woordje over de Glossybox en hierin is onder andere te lezen dat de Glossybox van november ook enkele extra’s bevat om alle abonnees te bedanken. How nice! Op de achterkant van het briefje staat een korte omschrijving van alle producten met daarachter de prijs als je de full size versie ervan zou willen aanschaffen.

Wanneer je het lint, het briefje en het vloeipapier verwijdert kom je bij de inhoud van de Glossybox, wat natuurlijk het spannendste gedeelte is!

Hieronder laat ik je door middel van foto’s de inhoud van de Glossybox van november 2011 zien, een review van de producten volgt in de loop van de tijd! Ik ben in ieder geval superenthousiast over de eerste versie van de Glossybox!

Herôme W.I.C. Nagellak  94 New York (full size)
Prijs full size: € 7,50

Herôme Glass Nail File Travelsize
Prijs full size: € 9,95

Rituals Super Shine lipgloss  Ruby Night (full size)
Prijs full size: 12,50

Comfort Zone  Renight Recover Cream (15 ml)
Prijs full size: € 69,50 (50 ml)

Anastasia Clear Browgel (2,5 ml), Anastasia Mini-Tweezer & waardebon voor een gratis Anastasia wenkbrauw touch-up bij Douglas
Prijs full size Clear Browgel: 21,50
Prijs grote Tweezer: 28,50

L’Oréal Mythic Oil sample (3 ml)
Prijs full size: € 23,95 (125 ml)

L’Oréal Professionnel Vitamino Color Masker (75 ml)
Prijs full size: 17,50 (200 ml)

Q: Heb jij zelf ook de Glossybox van november ontvangen? Zo ja, wat vind je ervan?
Zo nee, van welk van de producten zou je graag een review zien?

Pssst…!
Belgische Glossybox fans kunnen zich alvast inschrijven via www.glossybox.be !

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

26 reacties op “De eerste Nederlandse Glossybox!”

Oh dat ziet er eigenlijk wel superleuk uit! Nu doe je mij echt twijfelen of ik mij zou inschrijven voor december. Het jammere is alleen dat mijn ouders het niet vertrouwen dat je het na een maand enzo kan opzeggen. Eerst de reviews afwachten! 🙂

Beetje late reactie: nou ik weet het niet, ik had denk ik meer producten verwacht die niet in de standaardwinkels te koop zijn. Herôme, Rituals en l’Oreal had ik daar niet echt bij verwacht. Maar ondertussen heb ik het haarmasker van l’Oreal en de lipgloss uitgeprobeerd en ze bevallen me wel erg goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.