Categorieën
Film, tv en muziek Showbizz

Mijn 5 favoriete liedjes van dit moment

Terwijl ik lekker aan By Sjanty werk ben of me aan het opmaken ben vind ik het altijd lekker om een muziekje op de achtergrond aan te hebben. Eerder zette ik mijn hele laptop vol met de laatste hits, maar een goed alternatief daarvoor  is Spotify, een online programma waarmee je alle muziek over de hele wereld kunt luisteren. Soms stel ik zelf een luisterlijst samen, maar meestal klik ik gewoon op What’s New en verschijnen meteen alle lekkere nummers van nu onder elkaar. Ik vertel je welke 5 liedjes op dit moment mijn favoriet zijn!

Bagagedrager – Gers Pardoel

Deze Rotterdamse jongen is bekend van de meezinger Ik neem je mee en de opvolger hiervan is deze Bagagedrager. Ik moet zeggen dat ik de tekst van het liedje hier en daar wel een beetje té vind, maar de flow ervan is heerlijk. Normaal gesproken luister ik helemaal niet vaak dit soort muziek, maar op één of andere manier heeft deze Gers een hele prettige stem. Spring maar achterop bij mij, achterop mijn fiets…

Skinny Love – Birdy

Dit liedje hoorde ik afgelopen week voor het eerst via Spotify en ik kreeg er spontaan kippenvel van, wat een práchtig liedje en wat een práchtige stem. Toen ik eens wat meer over de persoon Birdy ging opzoeken blijkt dit de artiestennaam te zijn van het nog maar 14-jarige Engelse meisje Jasmine Van den Bogaerde te zijn, die op 12-jarige leeftijd de muziekwedstrijd Open Mic Groot-Brittannië won. Het liedje Skinny Love is geen eigen liedje, maar een cover van de Amerikaanse indie-folkband Bon Iver.

Sexy And I Know It – LMFAO

Het Amerikaanse duo LMFAO kennen we allemaal wel van de knallers Party Rock Anthem en Champagne Showers. Sexy And I Know It is de derde single van het album Sorry for Party Rocking en is weer zo’n lekkere (foute) dance hit met het ontzettende grappige en aanstekelijke wiggle, wiggle, wiggle, wiggle, YEAH! YEAH!

We Found Love – Rihanna

Afgelopen week deed superster Rihanna het Nederlandse Gelredome aan en in haar voorprogramma stond de Engelse producer en zanger Calvin Harris (ook bekend van de hit Bounce met Kelis), de producter van haar nieuwste single We Found Love. Na de zomerse reggaeplaat Man Down is dit een lekker vrolijk dancenummer die nadat je ‘m één keer gehoord hebt al blijft hangen.

Without You – David Guetta feat. Usher

De Franse DJ David Guetta blijft lekkere hits maken waarbij hij bijna altijd samenwerkt met een andere wereldberoemde celeb en deze keer is dat zijn vriend Usher. Without You klinkt soms als een ballad, maar zodra de lekkere beats van David erin geknald worden is het weer een lekkere uptempo song. Goede combinatie ook met de stem van Usher trouwens!


Q: Wat is/zijn op dit moment jouw favoriete liedje(s)?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

14 reacties op “Mijn 5 favoriete liedjes van dit moment”

Ik gebruik sinds kort ook spotify! super handig!

Maar de bovenstaande liedjes zijn toch echt niet mijn smaak 😉
Mijn muziek wisselt constant, maar nu luister ik vooral naar Linkin Park, Live en Kaiser Chiefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.