Categorieën
Beauty

De mooiste bekende mannen

Nadat ik je vorige week mijn top 5 van de mooiste bekende vrouwen heb laten zien kan het vervolg erop natuurlijk niet uitblijven: de 5 mooiste bekende…. mannen! Ondanks het enorme aanbod heb ik er slechts 5 uitgekozen, want nog meer georgeous men in één artikel zou voor jou en mij niet verantwoord zijn.

Chace Crawford

Natuurlijk kijk ik Gossip Girl vanwege de geweldige verhaallijn, alle smeuiige roddel, achterklap en intriges, de prachtige outfits en smul ik van de acties van queen of the bitches Blair Waldorf, maar ik kan niet ontkennen dat ook Chace Crawford (familie van?) wel een klein aandeel in mijn fan zijn heeft. Chace, Nate Archibald in de serie, heeft een paar ogen waar je volledig in zou kunnen verdrinken en zorgt dat je stinkend jaloers wordt op Serena, Diana, Vanessa, Blair, Juliette en alle vrouwen in de serie die het geluk hadden in zijn aanwezigheid te mogen verkeren.

Simon Keizer

Niet perse de meest charmante foto van Simon, maar jullie begrijpen vast wel waarom hij in dit rijtje staat. Eén van de meest gestelde vragen over het Volendamse duo Nick & Simon zal wel zijn wie van de twee het knapste of leukste is en dan zeg ik without a doubt Simon. Ik vind zijn haar, mond en die kuiltjes ontzettend schattig en ja hij is gewoon veel knapper, leuker en grappiger dan Nick, sorry.

Penn Badgley

Oelalala, wat zitten er toch een knappe mensen in Gossip Girl, waaronder deze pretty boy. Ik moet eerlijk toegeven dat ik Penn Badgley, alias lonely boy Dan Humprey, in het begin helemaal niet zo’n hunk vond, wat ook mede met zijn rol als ietwat saaie en niet heel populaire Upper East Sider te maken zal hebben. Pas sinds dit seizoen zie ik ineens een potentiële hunk in hem, wat ik vooral te danken vind aan zijn wat ruiger wordende karakter, zijn langere, krullende haar en zwoele oogopslag.

Christiano Ronaldo

Oke, ik zal me gelijk even verantwoorden: van het innerlijk, karakter en gedrag van deze Portugese hunk ben ik niet zo gecharmeerd, maar ik kan er niet omheen dat de buitenkant er wel errug prettig uitziet. Toch mag het haar van deze ijdeltuit wel iets minder perfect zitten en mogen die oorbelletjes uit, doe mij hem maar wat ruiger. Het zou hem ook nóg sexier maken als hij wat respectvoller met het vrouwelijk geslacht om zou gaan.

David Beckham

Nog een metroman pur sang, maar ook als hij niets aan zichzelf zou doen is-ie nog dropdead georgeous. Door de jaren heen heeft David al honderd verschillende looks gehad, maar ik vind hem op z’n mooist met kort of juist iets langer haar dat niet al te gestyled zit. Die echt hele lange manen, staartjes, bling bling oorbelletjes, vlechtjes, haarbanden en andere poespas mag ie achterwege laten.

Q: Bij welke bekende man(nen) zwijmel jij helemaal weg?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

23 reacties op “De mooiste bekende mannen”

Ik vind Jan Kooijman en Michiel Huisman de boeiendste Nederlanders.
Verder Orlando Bloom en Jake Gyllenhaal ^^ En ik vind die Dr. Reid van Criminal Minds een schatje 😉

Ik ben wel blij dat er eens een lijstje is zonder Twilight acteurs haha.
Voor mij zijn Shemar Moore en Amaury Nolasco echt geweldig. Ik hou wel van dat type haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.