Categorieën
Beauty Nagels

Trind Nail Repair Color (Pink)

Sinds ik mijn nagels eens wat meer aandacht ben gaan geven ben ik heel wat producten van Trind gaan gebruiken, waaronder een handcrème, vijl, Base Coat, Cuticle Remover, Nailpolish Remover en ook de Nail Repair Color. Uiteraard in Pink!

Wanneer je net als ik een beetje last hebt van slappe, snel splijtende en inscheurende nagels heeft Trind de Nail Repair ontwikkeld. Om weer mooie en sterke nagels te krijgen is het de bedoeling dat je gedurende twee weken dagelijks een nieuw laagje van de Nail Repair op je nagels aanbrengt.Na die twee weken is het voldoende om één laagje per week aan te brengen.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het een beetje teveel werk vond en het me niet heel bevorderlijk voor mijn nagels leek om steeds met nagelremover in contact te laten komen om echt iedere dag een nieuw laagje aan te brengen, dus vaak bracht ik twee laagjes aan en liet ik dit een aantal dagen zitten.

De Trind Nail Repair is naast de gewone naturel/transparante tint tegenwoordig ook verkrijgbaar in kleurtjes en zijn ideaal  ideaal is voor de meiden die graag een kleurtje op haar nagels hebben en tegelijkertijd aan mooie en sterke nagels willen werken. De kleurtjes waar je uit kunt kiezen zijn: lila, beige en pink en hebben allen een pastelachtige finish.

De Nail Repair komt in het herkenbare Trind flesje dat fijn inde hand ligt en 9 milliliter bevat. Wat betreft het lakken vind ik het Trind kwastje net een beetje te smal zodat je gauw een beetje een streperig en niet heel netjes en egaal effect krijgt, al is dat met een product als Nail Repair ook weer niet heel erg. De Pink geeft een mooi zachtroze kleurtje dat met 2 laagjes een mooi subtiel en niet al te opvallend effect geeft. Je merkt wel dat de Nail Repair sowieso niet heel lang houdt, want na een dag of 2 à 3 was meer dan de helft van mijn nagels verdwenen.

Na een week of 2 zie ik dat mijn nagels aanzienlijk mooier en sterker zijn geworden, wat behalve de Nail Repair ook te danken zal zijn aan het feit dat ik mijn nagels gewoon veel beter behandel en verzorg.
Net als met gewone nagellak is het overigens wel aan te raden bij het aanbrengen van de Nail Repair op te letten dat je deze niet op je nagelriemen aanbrengt, anders kunnen deze heel erg gaan uitdrogen en zullen ze er alles behalve beter gaan uitzien. Aan je nagels merk je na een tijdje dat het investeren in goede nagelverzorgingsproducten loont, al moet je er soms wel even wat voor neertellen, in dit geval € 12,95.

De Trind Nail Repair Color is voor € 12,95
verkrijgbaar bij onder andere Bijenkorf, DA, Douglas en Etos of via www.boozyshop.nl

Één reactie op “Trind Nail Repair Color (Pink)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.