Categorieën
Beauty Nagels

Trind Nail Magic Buffer vijl

Zoals velen van jullie waarschijnlijk allang weten is het het allerbeste je nagels te vijlen en niet te knippen, want met knippen druk je de lagen op elkaar waardoor de nagelplaten van elkaar los kunnen komen en de nagel kan beschadigen en scheuren. Nu heb je natuurlijk de gewone vijlen om je nagels mee in model te brengen, maar ik was nog op zoek naar een goede buffervijl om mijn nagels glad, egaal en glanzend mee te maken. Kijk mee naar de Trind Nail Magic Buffer vijl!

Natuurlijk nagelvocht is heel belangrijk voor gezonde nagels en deze Trind Nail Magic Buffer vijl is een hulpmiddel om de aanmaak van natuurlijk nagelvocht te stimuleren. Naast de verpakking eromheen zit de vijl zelf in een plastic hoesje, wat wel zo hygiënisch is.

De vijl heeft in totaal drie zijden en je behandelt je nagels dan ook in drie stappen, te beginnen met de halve zwarte zijde waarmee je het toplaagje (witte stof) van je nagel verwijdert. Je begint hierbij vanaf de matrix (het halve maantje) en maakt halfronde bewegingen.
Door het gebruik van de halve witte zijde wordt de aanmaak van natuurlijk nagelvocht gestimuleerd. Net als bij de zwarte zijde masseer je met halfronde bewegingen je nagel. Als laatste herhaal je deze bewegingen met de lange grijze zijde waarbij het nagelvocht gelijkmatig over de nagel wordt verdeeld.
De Trind Nail Magic Buffer vijl verwijdert ribbeltjes en imperfecties uit je nagel en maakt ze egaal en glanzend zodat je een goede basis hebt voor het gebruik van overige verzorgingsproducten of nagellak. De bedoeling is de vijl maar eens in de 4 weken te gebruiken, want het buffen maakt je nagels dunner en als je dit te vaak gaat doen blijft er weinig meer van over.

Ik heb deze vijl nu een aantal keer gebruikt en ik merk echt dat mijn nagels een veel gladder oppervlak hebben en na gebruik van de grijze kant krijgen ze meteen veel meer glans. Ook wanneer je daarna nagellak aanbrengt gaat dit veel makkelijker en geeft het ook een mooier resultaat. Dit alles maakt het een hele fijne en goede vijl die met € 5,95 gelukkig ook niet extreem duur is.

By Sjanty vindt dit product:

De Trind Nail Magic Buffer vijl is voor € 5,95 verkrijgbaar bij onder andere Bijenkorf, DA, Douglas en Etos of via www.boozyshop.nl

4 reacties op “Trind Nail Magic Buffer vijl”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.