Categorieën
Beauty Nagels

Trind Nailpolish Remover

Tussen een op het eerste gezicht simpel lijkend product als nagellakremover kan onderling behoorlijk wat verschil zitten. Sowieso is de geur van de ene een stuk aantrekkelijker dan de ander en ook de werking ervan kan ver uiteenlopen. Zo heb ik onder andere die van Hema, Etos en Kruidvat gebruikt, maar daarvan was de geur echt allesoverheersend en ook droogden deze mijn nagels en nagelriemen behoorlijk uit.

De afgelopen maanden heb ik de roze Rimmel Nail Polish Remover gebruikt, maar toch merkte ik dat ook deze heel uitdrogend is. Op dit moment gebruik ik wat Trind producten om de conditie van mijn nagels en nagelriemen wat te verbeteren (volgt nog een review over) en zo kwam ik in aanraking met de Extra Mild Nail Polish Remover van Trind. Deze nagellakremover is olie- en acetonvrij en is veilig en effectief, omdat Trind gebruik maakt van oplosmiddelen die het minst agressief zijn voor de nagels en de huid eromheen.

De remover ziet er vrij simpel maar wel lekker fris uit heeft ook wel een leuke speelse vorm. Het lijkt alsof ik het flesje al jaren gebruik omdat het etiket op de achterkant er wat smoezelig eruit ziet, maar ik heb hem toch pas echt net. Het flesje bevat 125 milliliter en is alleen te gebruiken op natuurlijke nagels, zoals op de achterkant te lezen is.

Ook vind je op de achterzijde de ingrediënten van deze remover.

Om te beginnen heeft deze remover een heel minimale en subtiele geur, wat heel fijn is want dan ruiken je handen na gebruik tenminste niet zo chemisch. Verder verwijdert het nagellak heel snel en gemakkelijk en ook zijn mijn nagels en huid eromheen na gebruik veel minder droog dan bij andere removers. Je hebt eigenlijk niet heel veel van deze remover nodig om alle 10 je nagels mee schoon te maken dus je kunt op zich best een tijdje met dit flesje doen. Doordat het flesje een niet heel kleine opening heeft moet je een beetje oppassen dat je er niet teveel uitgiet.

By Sjanty vindt dit product:

 De Trind Nailpolish Remover is voor € 6,95 verkrijgbaar bij onder andere Bijenkorf, DA, Douglas en Etos of via www.boozyshop.nl

5 reacties op “Trind Nailpolish Remover”

ik kocht gewoon altijd maar wat. remover = remover, dacht ik. totdat ik een keer naar de pedicure ging, en ze daar de remover van OPI gebruikten! wat een verschil! maar toch vind ik het nog zonde om een substantieel bedrag neer te leggen voor zoiets simpels 😛

Ben het eens met Suzanne en ik grijp altijd nog naar bijna het goedkoopste. Remover van het huismerk (meestal Kruidvat). Misschien kom ik ooit nog eens in de verleiding om wat duurdere te proberen, kan begrijpen dat er best nog wel een verschil in zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.