Categorieën
Beauty Nieuws

Wow your brows at the Benefit Brow Bar!

Wenkbrauwen zijn een heel bepalend onderdeel van je uiterlijk en het is dus heel belangrijk dat ze goed in shape zijn. In de Sephora filialen in Den Haag, Maastricht, Rotterdam en Utrecht vind je de zogenaamde Benefit Brow Bar waar ze je  binnen een kwartier dé ideale wenkbrauwen geven!

De Benefit wenkbrauwexpert werpt om te beginnen een kritische blik op je wenkbrauwen en bepaalt aan de hand van de vorm van je gezicht wat voor jou de ideale wenkbrauwvorm is en wat er weggehaald moet worden.
Ook wordt gekeken naar de kleur van je wenkbrauwen en kunnen ze eventueel bijgeverfd worden. Na het bepalen van de ideale vorm begint de behandeling met het waxen van de bovenkant/aanzet van de brows. In de Benefit Brow Bar wordt gewerkt met een milde Tea Tree Wax dat in 5 stappen alle overtollige haartjes verwijdert. Alle moeilijk verwijderbare haartjes worden na het waxen nog met een Tweezerman geëpileerd. Ondanks het feit dat de Tea Tree Wax heel mild is wordt de behandelde huid meestal naderhand wat verkoelt met een cooling gel en wordt er een rustgevende kamille- en lavendelolie op aangebracht.

Als jij je wenkbrauwen ook wel eens flink onder handen wilt laten nemen is dat nu hét moment, want je hebt nu maar liefst twee kansen om dit heel voordelig te laten doen!

Verjaardagsactie
Als je binnenkort jarig bent heb je geluk want bij Benefit mag je op je verjaardag een gratis Brow Bar behandeling ter waarde van € 21,00 ondergaan!
Het enige wat je hiervoor moet doen is aan de hand van je identiteitskaart of paspoort laten zien dat je echt jarig bent. Het is handig te weten dat de Brow Bars open zijn van woensdag tot zaterdag, maar als je net op een andere dag jarig bent is dat geen probleem want dan kun je gewoon alsnog gaan op de eerstvolgende dag dat de Brow Bar wel open is. In principe kun je bij iedere Brow Bar zo binnenlopen zonder afspraak, maar je kunt ook van tevoren even met Sephora bellen om een afspraak in te plannen.

Grazia kortingsactie
Ook Grazia geeft je de kans om voor weinig je wenkbrauwen te laten bijwerken, het enige wat je hiervoor moet doen is uit de Grazia van deze week (nummer 26: 29 juni t/m 5 juli 2011) de kortingsbon op pagina 43 uit te knippen waarmee je 25% korting op de behandeling krijgt. Deze actie is geldig van 29 juni tot en met 3 augustus 2011 en is alleen geldig op vertoon van een originele bon, kopieën zijn niet toegestaan.

Ga jij gebruik maken van één van de twee acties?

3 reacties op “Wow your brows at the Benefit Brow Bar!”

De verjaardagsactie is denk ik in Oktober al wel afgelopen, maar ik wil zeker nog een keer mijn wenkbrauwen bij een Benefit Brow Bar laten doen. Heb al verschillende resultaten gezien en die zagen er allemaal heel mooi uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.