Categorieën
Beauty Nagels

Trind Nail Brightener

Een tijdje geleden verscheen er op By Sjanty een artikel over de Trind nagelverzorgingsproducten. Ik liet toen al weten dat ik de Nail Brightener nog zou uittesten om te laten weten of deze echt werkt en vandaag is het tijd voor mijn mening hierover!

Dit is hoe mijn nagels er uit zagen voordat ik begon aan de twee weken Nail Brightener. Er zijn toch wel wat verkleuringen ontstaan door veelvuldig gebruik van nagellak. (sorry voor de kwaliteit van de foto die niet optimaal is)

En dit is hoe mijn nagels er na twee weken Trind Nail Brightener uitzien. Ik weet niet hoe goed het over komt op de foto’s, maar zelf zie ik wel wat verschil. Vooral de nagel van mijn ringvinger heeft duidelijk minder verkleuringen, maar ook het algemene beeld is wat minder vlekkerig. Toch vind ik de verandering niet spectaculair te noemen. Er blijft een ietwat gelige verkleuring zichtbaar, die duidelijk het gevolg is van donkere kleuren nagellak.

Zelf vind ik de verkleuring van mijn nagels niet zo erg, gezien ik toch negen van de tien keer nagellak draag. Mocht je je wel erg storen aan de kleur van je nagels, dan zou je deze Nail Brightener van Trind eens kunnen proberen. Verwacht geen dramatische kleurverandering, maar net even een opfrisser voor je nagels.

De Trind Nail Brightener is onder andere te koop bij Etos en Kruidvat en kost € 13,95.

Q: Heb jij al ervaring met de Trind Nail Brightener?

11 reacties op “Trind Nail Brightener”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.