Categorieën
Beauty Nagels

Trind nagelverzorging

Door Alette – Hoe ik mijn nagels verzorg, is een veelgestelde vraag op mijn blog. Ook hier op By Sjanty krijg ik regelmatig de vraag hoe ik mijn nagels zo mooi en lang krijg. Het leek me leuk die vraag te combineren met mijn review over bovenstaande producten van Trind.

De producten van Trind zijn mij zeker niet vreemd. Ik stond zelfs op het punt een nieuw potje nagelbalsem te halen, toen ik dit setje opgestuurd kreeg. Van de nagelbalsem (Nail Balsam, aldus Trind) was ik dus al fan en de andere producten wilde ik graag eens uitproberen!

Als ik begin met het verzorgen van mijn nagels, start ik met het vijlen. Hiervoor gebruik ik altijd een glasvijl en ik let erop dat ik steeds dezelfde kant op vijl, in plaats van de vijl op mijn nagel te zetten en heen en weer te ‘zagen’ (op die manier beschadig je je nagels). Zijn mijn nagels in de gewenste vorm en de gewenste lengte? Dan is het tijd om over te gaan op het hydrateren van de nagels.

Veel vrouwen gebruiken enkel nagelverharder als ze sterke nagels willen. Dit kan de nagels echter behoorlijk uitdrogen, waardoor ze sneller afbrokkelen. Door ervoor te zorgen dat je nagels voldoende gehydrateerd blijven, zullen je nagels minder snel breken. Om dit te bereiken kun je een nagelbalsem gebruiken. Zoals ik eerder in dit stukje al vertelde gebruik ik al een tijdje deze van Trind, omdat ‘ie zo goed bevalt. Je brengt een laagje aan op de nagels, laat dit even intrekken en masseert dan de overtollige balsem in je nagels en nagelriemen.

Op de foto zie je naast de Nail Balsam van Trind ook de Cuticle Balsam staan. Dit brengt mij meteen bij een volgend belangrijk punt voor mooie nagels: een goede nagelriemverzorging. Door een aantal keer per dag een nagelriemcreme of balsem aan te brengen op je nagelriemen, blijven deze goed gehydrateerd. De nagelriem is de basis van je nagel en als je die goed verzorgt, zal je nagel beter groeien en sterker worden. Deze balsem van Trind vind ik prima voor dagelijks gebruik, maar zijn ze echt heel droog (na veelvuldig afwassen/schoonmaken) dan gebruik ik toch het liefst mijn potje Lemony Flutter.

Nadat ik een laagje nagelbalsem heb aangebracht, gebruik ik graag een nagelverharder. Als je er rekening mee houdt dat deze producten uitdrogend werken en je dus van tevoren en nadien goed moet hydrateren, zijn nagelverharders fijne producten om te gebruiken. Deze versie van Trind had ik trouwens nog nooit gebruikt. Na zo’n twee weken gebruik moet ik zeggen dat ik er erg over te spreken ben! Hij maakt mijn nagels mooi hard, zonder ze extreem uit te drogen. Yes I like!

Deze specifieke versie van de nagelverharder heeft een mat effect en ik moet zeggen dat deze finish niet bijzonder mooi vind. Gezien ik toch meestal een gekleurde nagellak over de nagelverharder draag, is het niet zo’n probleem maar zelf zou ik voor de originele versie gaan.

Om verkleuring van mijn nagels tegen te gaan, gebruik ik altijd een basecoat als ik gekleurde nagellak aanbreng. Deze ridgefiller van Trind is een fijne basecoat moet ik zeggen. De substantie is vrij stroperig. Hier moest ik even aan wennen tijdens het lakken, maar het zorgt er wel voor dat je een mooie gladde basis voor je nagellak krijgt.

De Nail Brightener is het laatste flesje in dit rijtje en ik moet zeggen dat ik nog nooit een dergelijk product heb  gebruikt. Het leek me leuk om mijn bevindingen met jullie te delen.

Dit zijn mijn nagels zoals ze er nu uit zien. Je kunt zien dat ze, ondanks de basecoat die ik altijd gebruik, een beetje verkleurd zijn. Na twee weken Nail Brightener zouden deze verkleuringen minder zichtbaar moeten zijn. In een artikeltje zal ik mijn nagels opnieuw laten zien en delen wat mijn conclusie is over dit product.

Een flesje van de Trind nagelverzorging kost €13,95 en is te koop bij onder andere Douglas, Etos, DA, Bijenkorf.

Ik hoop dat jullie iets hebben gehad aan mij tips om de nagels te verzorgen. Over de Trind producten ben ik erg enthousiast, vooral de Nail Balsam en de Nail Repair vind ik echte aanraders!

Hebben jullie weleens iets van Trind gebruikt?

Liefs, Alette

21 reacties op “Trind nagelverzorging”

Ik heb bijna alles al een keer gebruikt! Ik ben momenteel bezig aan mijn 2e flesje cuticle balsam (bijna op) en mijn 3e of 4e nail balsam (halverwege). Ik heb alweer 2 of 3 reserveflesjes nail balsam staan :D! Afgelopen weekend heb ik Keratin Restorer en Keratin Protector gekocht. Ben erg benieuwd hoe die zijn.

Ik kan me voorstellen dat je het vrij prijzig vindt. Het is een aanrader om de acties in de gaten te houden van Etos en kruidvat, is wel vaak 1+1 gratis of 50 procent korting. Verder heeft essence ook wel het een en ander, maar dat vind ik toch wel minder goed werken

Trind is een heel goed & fijn merk! 🙂 Zelfs de nagellakken zijn ontzettend verzorgend. Je betaalt er iets meer voor, maar dan heb je ook wat 😉 Ik ben erg nieuwsgierig naar het artikel over de Nail Brightener .

Ik hou van Trind! Ik beet heel erg mijn nagels en door Trind heb ik mijn nagels langer kunnen laten groeien, later viel ik terug , omdat ik mijn nagels niet meer verzorgde. Toch kon ik zo goed merken dat Trind echt zijn werk deed! Nog steeds ben ik erg dol op de producten van Trind, want ze doen ontzettend goed hun werk, zelfs bij nagelbijters.

Iets van twee jaar geleden ben ik begonnen met Trind, geweldig! Ondanks de toch vrij hoge prijs blijf ik er wel bij.. let gewoon op de aanbiedingen bij Etos en dan zorg ik voor een nieuw voorraadje, haha! :p
Ik gebruik de Nail balsam, Nail repair en de handcreme vind ik ook erg fijn omdat die zo lekker snel intrekt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.