Categorieën
Beauty Make-up

Budget mascara test – Essence Lash Mania Reloaded

Budget mascara testVandaag alweer de derde mascara in de grote budget mascara test, tijd om het te hebben over de Essence Lash Mania Reloaded mascara. Zou deze doen wat ‘ie beloofd en daadwerkelijk een false lash effect creëren?

Met de huls worden in ieder geval al punten gescoord door Essence. Het zilver met zwart ziet er chique uit en als je de vrolijke letters ‘new’ weg zou halen zou dit ook een duurder merk kunnen zijn.

Het kunststof borsteltje loopt van dik naar dun en is aan de grote kant. Wat opvallend is aan deze mascara ten opzichte van de andere geteste mascara’s, is dat er niet veel overtallig product in het borsteltje blijft hangen.

Het borsteltje heeft nog een trucje in zich; hij is erg flexibel, waardoor je overal goed bij zou kunnen. In de praktijk merk je hier helaas niet zoveel van en is het zelfs een beetje vervelend. Afgezien van dit minpuntje brengt de mascara wel prettig aan. Door de grootte van het borsteltje is het bij de onderste wimpers wel lastig om niet te knoeien onder je oog.

Wimpers zonder mascara.

Hierboven zie je mijn wimpers met twee laagjes Essence Lash Mania Reloaded mascara. Hoewel de wimpers duidelijk meer volume krijgen en mooi zwart zijn, is het niet mooi dat de wimpers aan elkaar geplakt zitten. De kans op zogenaamde spinnenpoten is bij deze mascara groot, dus wil je deze mooi aanbrengen dan zou je tussendoor de wimperhaartjes uit moeten kammen met een schoon borsteltje.

De conclusie is dat dit een ‘ok’ mascara is met zowel positieve als negatieve eigenschappen.

Essence Lash Mania Reloaded is te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor € 2,89.

Q: Wat vind je van het resultaat van deze mascara?

16 reacties op “Budget mascara test – Essence Lash Mania Reloaded”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.