Categorieën
Beauty Make-up

The Body Shop Shimmer Cubes – zelf samengesteld!

Er zijn van die make-upjes die je al jaren op je wishlist hebt staan, maar waarvan je gewoon al weet dat je ze zelf vanwege de prijs in ieder geval niet gaat kopen. Ik had dat met de Shimmer Cubes van The Body Shop, werkelijk práchtige oogschaduws maar om er nou 22 keiharde euro’s voor op de toonbank te leggen gaat me dan toch net effe te ver. Had ik even geluk dat ik afgelopen maandag bij het Beauty With Heart feestje van The Body Shop werd verwend met maar liefst twee setjes Shimmer Cubes!

Zoals ik al vertelde in het artikel over het Beauty With Heart event was Chase Aston, een bekende make-up artist uit Londen, overgevlogen om ons de nieuwste Lily Cole make-upjes te laten zien en wat van zijn tips & tricks met ons te delen. Chase had zich opgesteld bij een tafel vól met Shimmer Cubes (oh my god, hebben hebben hebben!) en stelde voor een ieder die dat wilde gratis en voor niets een uniek setje Shimmer Cubes samen. Hij keek je even één seconde héél diep in je ogen, graaide wat in de verschillende kleurtjes en had binnen no time een doosje met cubes voor je. Geweldig!

Voor mijn bruine ogen zocht Chase een vrij donker setje bij elkaar, met een donkergrijze, een paarse, een blauwe en een smaragdgroene tint. Hij zei dat deze kleuren mijn fabulous eyes (bloos bloos) nog meer zouden laten spreken dan ze al deden. Chase did a good job, want het zijn stuk voor stuk kleurtjes die ik zelf ook uit had kunnen kiezen en die ik ook zeker ga gebruiken.

Later op de middag kwam ik (toevallig, uhuh) weer langs de tafel met cubes en kon ik het niet laten om ook zelf nog een mooi setje bij elkaar te zoeken. Omdat Chase al vrij donkere kleurtjes voor me had uitgekozen ging ik zelf voor een wat meer naturel en lichtere combinatie.

Mijn setje bestaat uit twee roze, een paarse en een donkerbruine tint. Ik wilde expres niet alleen maar heel lichte kleurtjes, want in mijn buitenste ooghoek breng ik altijd graag een wat donkerder kleurtje aan voor net wat meer diepte en een wat meer sprekende look.

Afgaande op de prijs van € 22,00 en alle lovende verhalen over deze cubes ging ik er vanuit dat er qua pigmentatie niets aan zou mankeren en ja hoor, dik in orde!

De setjes zijn qua kleur natuurlijk heel mooi met elkaar te gebruiken, maar ik denk dat ik ook gewoon lekker een beetje gaan mixen en matchen met alle 8 de cubes. De oogschaduws hebben behalve prachtige kleuren ook een mooie glans over zich heen en zijn er een paar ook versierd met hele kleine glittertjes, pretty pretty!

Voor mij waren de kleine Eye Aquarelle Duo Chalks uit de feMALE collectie van Catrice prima alternatieven voor de Shimmer Cubes, maar nu ik deze real cuties eindelijk in mijn bezit heb weet ik wel dat ik deze sneller ga pakken dan die van Catrice. Ze zijn met het iets grotere formaat sowieso wat handiger in gebruik en daarbij vind ik de kleurtjes net wat mooier en ook zijn ze iets minder brokkelig. Yes, I’m happy with them!

The Body Shop Shimmer Cubes zijn voor € 22,00 per setje van 4 verkrijgbaar bij de winkels van The Body Shop en via de online shop.

Q: Heb jij Shimmer Cubes van The Body Shop in je bezit of vind jij ze met 22 euro ook wat aan de dure kant?

30 reacties op “The Body Shop Shimmer Cubes – zelf samengesteld!”

Wat onwijs leuk dat jullie twee setjes zelf mochten samenstellen! Je hebt echt prachtige tinten uitgezocht.

Zelf heb ik een shimmercubes met groenttinten. Deze kocht ik ook destijds met korting. Na de kerstdagen gaan ook vaak de shimmercubes met korting weg, dus dat is ook zeker leuk om er dan eens naar te kijken. Toch vind ik 22€ voor vier super gepigmenteerde oogschaduws nog wel meevallen als je het omrekent.

Dat setje van Chase… Oh My God!!! I want to have it!:D
Jouw eigen gemaakte setje is trouwens ook wel heel erg mooi. Ik denk dat ik toch maar een keer een setje ga kopen, wel jammer dat je niet net als op het event zelf een doosje kan samenstellen, dat zou ik zelf fijner vinden denk ik.

Dit heb ik dus met de shimmerwaves van tbs in de lichtste kleur.. Als ik gewerkt heb in de vakantie, ga ik die zeker weten nu eindelijk scoren! Ik wacht er al op sinds ik weet dat hij bestaat, haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.