Categorieën
Lifestyle

The Body Shop Beauty With Heart event

Een tijdje geleden viel er een superleuke uitnodiging van één van mijn favo merken, The Body Shop, op de deurmat voor het Beauty With Heart evenement. Beauty With Heart is een nieuwe campagne van The Body Shop die de aandacht niet alleen op uiterlijke schoonheid maar ook wat meer op de andere facetten van beauty wil richten. Natuurlijk wil je er in de eerste plaats graag stralend, mooi en op je best uitzien, maar ook de manier waarop de producten die je gebruikt gemaakt zijn en de filosofie erachter gaat steeds meer en meer meetellen. Het motto van de Beauty With Heart campagne is dan ook: look good, feel good en do good!

Voor de lancering van de Beauty With Heart campagne in Nederland was Strandzuid in Amsterdam helemaal omgetoverd tot een waar beautyparadijs waar het team van The Body Shop klaarstond om ons te laten genieten van allerlei heerlijke producten. De locatie was helemaal in roze met witte Beauty With Heart sferen en zag er echt ontzettend gezellig uit.

In de ruimte waren overal gezellige hoekjes gecreëerd waar je stuk voor stuk langs kon lopen en als eerste kwamen we voorbij een relaxhoekje waar je kon genieten van een heerlijke handmassage waarbij natuurlijk producten van The Body Shop werden gebruikt.

Voor de massage kon je aangeven of je een noten-, fruitige of bloemige geur wilde en werd er vervolgens een bodybutter gekozen waarmee je handen lekker ingevet en gehydrateerd werden. De bodybutters van The Body Shop hebben een complete make-over ondergaan en zie er met hun matte uiterlijk nu nóg mooier en luxer uit!

Voorafgaand aan de massage heb ik mijn eerst lekker gedesinfecteerd met de superfijne Satsuma Hand Cleanse gel die je handen reinigt en bacteriën doodt. Wat heel fijn is aan deze gel is dat het niet zo’n nat en vettig laagje op je handen achterlaat maar echt direct intrekt en daarnaast ook nog eens heel fris ruikt en voelt. Als finish touch werden mijn handen verwend met een druppeltje Shea Beautifying Oil, een heerlijke olie met sheabutter geur die maar liefst 3 manieren te gebruiken is. Zo kun je er een druppeltje van aanbrengen in je haarpunten, je handen er heerlijk mee verwennen of je lichaam ermee insmeren na het douchen. Super toch!

Even verderop werd ons wat meer verteld over de strijd die The Body Shop (helaas) nog altijd voert tegen dierproeven die sommige merken nog steeds uitvoeren en kon je een petitie tekenen, waar ik natuurlijk direct mijn handtekening onder heb gezet. Ook lag er een enorm Beauty With Heart hart op ons te wachten waarop je kon schrijven wat Beauty With Heart voor jou persoonlijk betekent. Mocht je trouwens ook je stem tegen dierproeven willen laten horen kun je de petitie ook online ondertekenen.

In het midden van de ruimte was een lange tafel met allemaal mooie make-upjes van The Body Shop ingericht waar een aantal visagisten stonden te popelen om je een mooie touch-up te geven.

Door de gehele ruimte stonden de mensen van The Body Shop klaar om je van alles te vertellen over nieuwe en bestaande producten van diverse lijnen, zoals de Vitamine E, Vitamine C, Hemp, Seaweed, Natrulift en Tea Tree lijn.

Wat ik persoonlijk superleuk vond was de aanwezigheid van make-up artist Chase Aston, een superleuke enthousiaste man die voor alle aanwezigen een uniek setje Shimmer Cubes samenstelde aan de hand van de kleur van de ogen. Zelf kreeg ik voor mijn bruine ogen een setje met groen- en grijstinten die volgens hem echt fabulous zouden staan. Daarnaast heb ik ook zelf nog een mooi viertal met wat meer natural kleurtjes samengesteld en ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan!

In juni verschijnt er een superleuke limited edition collectie waarvan supermodel Lily Cole (wereldwijd ambassadrice van The Body Shop) het gezicht is. Chase liet ons al even kennismaken met de producten door deze bij een prachtig model aan te brengen en wauw, ik ben nu al verliefd op deze superschattige make-upjes!

Op de foto hierboven zie je Chase met de Puff On Radiance uit de Lily Cole collectie in zijn handen, een prachtige zachtroze highlighter die je met een zacht poedersponsje aanbrengt, echt zo cute!

Zoals je ziet heeft The Body Shop ons deze zomer weer ontzettend veel moois te bieden en zelf ben ik echt heel enthousiast over het nieuwe uiterlijk van de bodybutters en de make-upjes uit de Lily Cole collectie. Laat ik natuurlijk ook zeker de mooie gedachte achter de Beauty With Heart campagne niet vergeten, super dat The Body Shop hiermee alle facetten van beauty belicht en onder de aandacht brengt.

Q: Waar ben jij het meest benieuwd naar, de vernieuwde bodybutters, de Beautifying Oil of toch de Lily Cole limited edition collectie?

24 reacties op “The Body Shop Beauty With Heart event”

Dat klinkt zo leuk! Als fan van the body shop was ik hier graag bij geweest 🙂 Ik heb al een artikel over de Lily Cole collectie geschreven en kan niet wachten tot deze in de winkels ligt zodat ik wat kan proberen 🙂

Dat ziet er goed uit!
Wat een verschikkelijke foto van Lily Cole op de advertenties.. Wat een mond trekt ze daar? Heel apart..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.