Categorieën
Beauty Make-up

Teeez ‘City Trip’ Glitter Gossip Lash & Liners – Neon Sign, Walk of Fame en At the Park

Vandaag alweer de laatste review van de prachtige make-upjes uit de nieuwe Teeez City Trip collectie, maar meteen ook wel een redelijk bijzondere. Behalve een paar hele mooie nagellakjes en lipsticks vond ik namelijk ook een aantal Glitter Gossip Lash & Liners in mijn Teeez tasje. Nou, gewoon een paar leuke glitterige eyeliners dacht ik, maar het blijkt meer dan dat. De Glitter Gossip Liners zijn namelijk zowel als mascara als eyeliner te gebruiken en is dus een multifunctioneel 2-in-1 product!

Ik vind het wel leuk als een collectie een beetje bijzondere en niet heel standaard kleurtjes brengt en dat is bij deze glitter liners zeker het geval. Leuk ook dat er te kiezen is uit maar liefst 10 verschillende (waarvan 3 neon!): Take a Taxi, Walk of Fame, Dinner Cruise, Museum Night, Shopping District, At the park, Sweet Suite, Neon Sign, Ready to Party en Night Out.

Als je kijkt naar deze Neon Sign, Walk of Fame en At the Park snap je denk ik wel wat ik bedoel met bijzondere en opvallende kleurtjes, da’s nog eens wat anders dan het standaard zwart. En dan heb je de applicators van deze liners nog niet gezien, die zijn ook redelijk ehh….. bijzonder te noemen!

Ik vind het idee van een eyeliner en mascara in één eigenlijk best grappig, ik heb het zelf nog niet eerder op deze manier gezien. Persoonlijk zou ik het mascara-gedeelte van deze liner denk ik niet zo snel gebruiken, de tijd van gekleurde en glitterige wimpers heb ik toch een beetje gehad denk ik.

De kleurtjes vond ik er in de huls en op de applicator al heel veelbelovend uitzien, maar toen ik ze ging swatchen was ik wel echt helemaal impressed. Ze zijn allemaal heel intens van kleur, hebben een enorme hoeveelheid glitters en zijn na aanbrengst bijna niet meer van hun plaats te krijgen. De Neon Sign geeft een lekker knallend geeloranje kleurtje met allemaal geelgroene glittertjes, de Walk of Fame is mooi koperbruin en At the Park heeft een heel mooi mintachtig kleurtje met groenige glitters. Yes, they’re very pretty!

De Teeez ‘City Trip’ Glitter Gossip Lash & Liners zijn voor € 4,79 per stuk verkrijgbaar bij deze Teeez verkooppunten.

Q: Wat vind jij van de kleurtjes van deze Glitter Gossip Lash & Liners en het 2-in-1 idee?

12 reacties op “Teeez ‘City Trip’ Glitter Gossip Lash & Liners – Neon Sign, Walk of Fame en At the Park”

Wauw, ik vind ze echt zo mooi! Ik vind At The Park echt een heel mooi kleurtje. Stond ik laatst ook mee in m’n handen, alleen ik dacht dat de pigmentatie bijna niet zichtbaar zou zijn. Maar nu denk ik daar zeker anders over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.