Categorieën
Beauty Make-up

Teeez ‘Boudoir Secrets’ mascara’s en eyeliner pencils

Na de review van de superleuke Teeez ‘Boudoir SecretsFrench Kiss Lip Gelées en Couture Nail Lacquers en de winactie waarbij je kans maakt op een setje ‘Boudoir Secrets‘ producten heb ik vandaag een review van de Full & Flirty en Ssshocking Length mascara’s en eyeliner pencils voor je!

Ik begin met de mascara’s, die je volgens Teeez een ultiem verleidelijke oogopslag moeten geven. Teeez heeft normaliter ook een Full & Flirty en Ssshocking Length mascara in haar assortiment en hebben deze nu ook in de limited edition ‘Boudoir Secrets‘ opgenomen. De Full & Flirty mascara heb ik in de kleur Sexy 01 ontvangen en is zwart. De macara heeft een vrij standaard en redelijk groot borsteltje, die ik over het algemeen het fijnst vind werken.

Nog een voordeel is dat de mascara absoluut niet klonterig is, dat is ook vanaf de buitenkant al vanaf het borsteltje af te zien.

Zoals ik al had verwacht vind ik het borsteltje erg fijn werken, ondanks de grootte komt deze ook goed bij de kleine wimperhaartjes bij mijn binnenste ooghoek. De Full & Flirty maakt mijn wimpers mooi lang zonder spinnenpootjes te creeeren. Ik zou hiermee zeggen dat de mascara voor lengte moet zorgen, maar eigenlijk moet deze je wimpers vooral volume geven. Ik kan niet helemaal zeggen dat ie dat doet, ik zie vooral echt verschil qua lengte.

De Full & Flirty heeft dus vooral een fijne borstel en een mooie intens zwarte kleur, maar het werkelijke resultaat van de belofte van echt volle en volumineuze wimpers blijft een beetje achter.

De Ssshocking Length mascara belooft zoals je aan de naam al kunt afleiden vooral indrukwekkende, lange wimpers. Wat direct opvalt als je de mascara opent is de wat aparte vorm van het borsteltje.

Hoewel het borsteltje er wat vreemd en ongemakkelijk uitziet werkt deze eigenlijk juist heel fijn. Met dit borsteltje geeft de Ssshocking Length mijn wimpers echt lengte, hij klontert niet en geeft ze ook nog eens een mooie krul.

Zoals je ziet is de kleur van deze mascara bruin (Gutsy 05) en hoewel ik deze kleur eigenlijk nooit op mijn wimpers draag vind ik het eenmaal aangebracht eigenlijk best mooi staan! Het staat wat minder hard dan zwart en ook vind ik het wel mooi bij mijjn oogkleur staan. Zoals je op onderstaande foto’s kunt zien geeft deze mascara echt lengte, i’m impressed!

Dan ga ik verder met de Eyeliner Pencils, die er in 12 verschillende kleuren zijn: Icy 01, Glam 03, Smooth 04, Free 06, Free 07, Outta Control 08, Rebel 09, Smooth 10, Free 11, Sexy 12, Cool 14. Ik vind het altijd een beetje gek dat Teeez de producten dezelfde namen met een ander nummer geeft, da’s niet heel handig.

Van de 12 verschillende kleurtjes heb ik de gouden Gutsy 05 en de donkerblauwe Cool 14.

In het persbericht van Teeez is te lezen dat deze creamy oogpotloden een waterproof formule hebben waardoor de kleur de hele dag goed moet blijven zitten en ze uitlopen of strepen. De potloden hebben een vrij botte punt en wanneer ik ze op mijn hand swatch merk ik meteen dat ze erg zacht en vettig zijn. De gouden Gutsy 05 had ik al gebruikt in de rood groen gouden kerstlook van afgelopen week, dus vandaar dat deze niet meer zo puntig is.

Beiden potloden hebben een uitstekende pigmentatie en blijven zeker weten een hele tijd goed zitten. Bij mij hebben ze zelfs een douche overleeft en daarna moest ik met make-up remover nog boenen om ze van mijn hand te krijgen. Dat zit dus (letterlijk en figuurlijk) wel goed!

Zoals je op de swathces kunt zien geven de potloden een moooie shimmery glans en en beetje afhankelijk van de lichtinval zijn er ook hele kleine, subtiele glittertjes in te zien. Ik vind de eyeliner pencils erg fijn werken en als je een beetje snel bent zijn ze na aanbrengst ook nog mooi te vervagen (smudgen). Kortom, ik vind deze potloden echt superfijn en ga zeker even op zoek naar de zwarte variant ervan!

Pluspunten
Producten zien er superleuk uit
Ssshocking Length mascara geeft mijn wimpers echt mooi lengte
Beide mascara’s hebben een fijn borsteltje
Eyeliner pencils zijn goed gepigmenteerd en blijven echt lang zitten
Producten hebben een redelijke prijs

Minpunten
Full & Flirty mascara zorgt niet echt voor volume
Teeez is niet in iedere plaats verkrijgbaar

De Teeez ‘Boudoir Secrets’ Full & Flirty en Ssshocking Length mascara zijn voor € 6,79 per stuk en de eyeliner pencils voor € 4,79 per stuk verkrijgbaar bij diverse Teeez verkooppunten.

Q: Naar welk van deze Teeez producten ben jij het meest benieuwd?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

15 reacties op “Teeez ‘Boudoir Secrets’ mascara’s en eyeliner pencils”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.