Categorieën
Beauty Make-up

Teeez ‘Boudoir Secrets’ French Kiss Lip Gelée

Zo aan het einde van 2011 komt cosmeticamerk Teeez op de valreep met een nieuwe collectie met de spannende naam ‘Boudoir Secrets‘. Deze nieuwe lijn bestaat uit 4 producten: Bold Eyeliner Pencils, Couture Nail Lacquers, Boudoir Mascara’s en 4 French Kiss Lip Gelées, oftewel lipglosses.

Voor diegenen die zich afvragen wat het woord ‘boudoir’ in de naam van de collectie betekent: een boudoir is een mooi ingerichte kamer dat in de achttiende eeuw vooral in Frankrijk door de vrouw des huizes gebruikt werd om zich terug te trekken. Een bekende Franse diva die vast en zeker een prachtig boudoir had is de koningin Marie Antoinette uit de 18e eeuw. De hele Boudoir Secrets lijn is dan ook gebaseerd op de schoonheid van dergelijke glamourous vrouwelijke glamorous fenomenen als Marie Antoinette en is versierd met mooie vintage juwelen. Toen ik de producten voor het eerst zag vond ik ze er in eerste instantie vooral ontzettend leuk uitzien, ik hou wel van zo’n vintage tintje. Net als alle producten hebben ook de lipglossjes superleuke gedecoreerde doppen en zien er verder ook lekker strak en stylish uit.

Op de zijkant zijn er stickertjes aangebracht met daarop het nummer en de naam van de gloss, al zijn die ook op de onderkant te vinden. De Lip Gelée is er 10 mooie kleurtjes waarvan ik deze 3 ontvangen heb: 04 Coral Shine, 05 Très Pink en 10 Lovely Rouge. De overige kleurtjes lipgloss uit deze collectie zijn: 01 Sheer Nude, 02 Bonbon, 03 Macaron, 06 Decadent, 07 Red Romance, 08 Juicy Plum en 09 Berry Rich.

Volgens het bijgaande persbericht van Teeez geven deze lipglossjes je lippen dankzij de jelly textuur een verleidelijk wet-look effect en bevatten deze bepaalde ingrediënten die je lippen verzorgen en onweerstaanbaar zacht maken. Altijd leuk zulke veelbelovende teksten, maar dat wil ik natuurlijk ook zelf graag ondervinden! Wanneer je de applicator uit de huls van de gloss trekt hoor je aan het bijgaande geluid al wel dat deze inderdaad vrij jelly is.

Ik had vooral veel zin om de twee roze kleurtjes te gaan proberen, zulke zachtroze tinten draag ik heel graag. Ik was benieuwd of de kleur ervan op mijn lippen net zo zichtbaar zou zijn als in de huls en de swatches laten in ieder geval een goede duidelijke (hetzij wel wat waterige) kleur zien.

Ik had verwacht dat deze jelly glossjes wel wat zouden plakken, maar dat valt reuze mee en dat vind ik een grote plus. Verder vind ik dat de glossjes heel prettig aanbrengen, de applicator glijdt als het ware over mijn lippen en zorgt dat ik de kleurtjes netjes en nauwkeurig kan aanbrengen.

De glossjes zijn niet superdekkend maar houden een beetje een waterige finish, wat ook klopt volgens de beschrjving van Teeez. Zoals al verwacht vind ik vooral de 04 Coral Shine en 05 Très Pink erg mooi, dit zijn echt kleurtjes voor mij. Het enige nadeel van deze glossjes vind ik dat ze op je lippen een nogal prikkend en trekkend gevoel geven en dit zorgt dat ik, of eigenlijk mijn lippen, smachten naar een lekkere verzachtende lippenbalsem. Beetje jammer, maar afgezien daarvan vind ik het erg leuke glossjes!

Pluspunten
Glossjes zien er erg leuk uit
Hebben mooie, zachte kleurtjes
Brengen prettig aan
Hebben een mooie, glanzende finish

Minpunt
Glossjes trekken en branden nogal op mijn lippen

De Teeez ‘Boudoir Secrets’ French Kiss Lip Gelées zijn voor 5,99 per stuk verkrijgbaar bij deze Teeez verkooppunten.

Q: Ben jij bekend met make-up van het merk Teeez?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

18 reacties op “Teeez ‘Boudoir Secrets’ French Kiss Lip Gelée”

Waw zo mooi! Dit zijn nou eens 3 lipglossen die ik echt wel zou kopen! Vooral die rode! Ik kan geen felle kleuren dragen op mijn lippen omdat dat al vlug als hoerig overkomt, maar het rode kleur is zodanig waterachtig dat ik dit wel eens zou durven proberen!

Grrr, geen enkel verkooppunt dicht in de buurt waar ik woon! 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.