Categorieën
Beauty Nagels

Swatches Essence Nude Glam lakjes

Het kleurrijke Colour & Go nagellakassortiment van Essence heeft er vorige maand weer 13 hippe kleurtjes bijgekregen die goed passen bij de make-up trends voor komend seizoen met veel felle en zachte kleurtjes. Essence haakt wat dat betreft goed in op de trends van nu, want naast de Colour & Go lakjes introduceerde dit leuke budgetmerk onlangs ook een nieuwe nude nagellakcollectie: Nude Glam!

De Nude Glam collectie bevat maar liefst 7 vrij uiteenlopende natureltinten met volgens Essence een goede dekking en een mooie, subtiele glans. De namen van deze lakjes zijn: 01 Cotton candy, 02 Iced strawberry cream, 03 Cookies & cream, 04 Iced latte, 05 Toffee to go, 06 Hazelnut cream pie en 07 Café olé. Op de foto hieronder zie je zes van de Nude Glam lakjes, de 07 Café Ole had ik je al eerder laten zien.

De flesjes zien er verder precies hetzelfde uit als de Colour & Go lakjes, bevatten 5 milliliter en hebben een vrij klein en smal kwastje. Op het flesje is te lezen dat je het beste twee laagjes van deze lichte lakjes aan kunt brengen om ze goed dekkend te krijgen.

01 Cotton candy is het meest lichte kleurtje en heeft een mooi off-white kleurtje met een lichtroze ondertoon.

02 Iced strawberry cream is het enige rozekleurige lakje uit deze Nude Glam collectie en is heel mooi zalmkleurig met een beetje een parelmoer/metallic glans.

03 Cookies & cream is een heel mooi ultiem nude-kleurig lakje met hier en daar een subtiel shimmertje. Op het flesje staat overigens vermeld dat deze karmijn bevat.

04 Iced latte is heel lichtbruin (inderdaad latte-achtig) met een licht roze tintje erdoorheen en een mooie creamy glans.

05 Toffee to go heeft een mooie lichtbruine/beige kleur met een creamy finish.

06 Hazelnut cream pie lijkt vrij veel op 05 Toffee to go maar is net een tikkeltje donkerder.

Ik kan nog veel meer over deze lakjes gaan vertellen maar ik houd het kort: ik vind ze gewoon superleuk! Ze zijn een leuke aanvulling op het al vrij uitgebreide Essence nagellakassortiment en heel geschikt voor wanneer je nagels niet zo op kunnen of mogen vallen, maar er toch verzorgd uitzien. Door de lichte kleurtjes hield ik er vooraf wel een beetje rekening mee dat ze niet heel goed zouden dekken, maar dat bleek eigenlijk helemaal niet het geval.

Pluspunten
De Nude Glam collectie bevat veel verschillende naturelkleurige lakjes
Dekken goed met twee laagjes
Kosten slechts € 1,29!

Minpunt
Een aantal kleurtjes lijken wel een beetje op elkaar

De Essence Nude Glam lakjes zijn voor € 1,29 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind jij van deze Nude Glam lakjes? Welke is/zijn jouw favoriet?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

28 reacties op “Swatches Essence Nude Glam lakjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.