Categorieën
Beauty Nagels

Pink Flower nagels

Helaas waren er de afgelopen dagen enkele van mijn nagels met de LAKLAK nagellak beschadigd en afgebladderd en besloot ik vanmorgen alles te verwijderen, anders ziet het er toch een beetje uncharming uit. Heel jammer, want ik heb er superveel plezier van gehad maarrrr nu kon ik wel weer lekker wat met nagellak gaan spelen met als resultaat vrolijke Pink Flower nagels!

Wat ik voor het maken van deze Pink Flower nagels gebruikt heb:

Rimmel I ♥ Lasting Finish 025 Strawberry Fizz
Rimmel I ♥ Lasting Finish 170 Lively Lilac
Rimmel I ♥ Lasting Finish 030 Double Decker Red
Rimmel I ♥ Lasting Finish 280 Sunshine
Rimmel I ♥ Lasting Finish 045 Misty Jade
Essence Dotting tool

Allereerst heb ik mijn nagels gelakt met de Rimmel I ♥ Lasting Finish 025 Strawberry Fizz, een lekker vrolijk knalroze kleurtje. Om de kleur helemaal goed dekkend te krijgen heb ik er twee laagjes van aangebracht. Toen mijn nagels goed droog waren heb ik de andere lakjes erbij gepakt en van de kleur die ik zou gaan gebruiken een druppeltje op een tissue laten vallen. Hier heb ik de dottingtool heel voorzichtig in gedipt en 5 kleine stipjes in een rondje naast elkaar gezet zodat deze de buitenkant van een bloemetje vormen en als laatste heb ik met een ander kleurtje een stipje in het midden gezet.

Deze stap heb ik vervolgens bij alle nagels in andere kleurtjes herhaald en klaar zijn je Pink Flower nagels! Natuurlijk kun je er ook voor kiezen meerdere bloemetjes op één nagel zetten, maar dan moet je ze niet te groot maken anders zullen er niet heel veel op passen.


Q: Wat vind jij van deze vrolijke Pink Flower nagels? Is het ook iets voor jou?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

14 reacties op “Pink Flower nagels”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.