Categorieën
Beauty Make-up

Nieuw Catrice Absolute Eye Colour Quattro – 050 Twinkle In The Eye

Catrice heeft in de schappen van het Kruidvat inmiddels heel wat verschillende soorten oogschaduws liggen, zoals een paar Smokey Eyes Sets en behoorlijk wat mono’s, duo’s en quattro’s. In de loop van de tijd zijn de kleurtjes van de oogschaduw(paletjes) nogal eens gewisseld en ook de afgelopen maand zijn er weer twee uit het vaste schap verdwenen, de 010 The Season’s Must Have en 020 Go Green-Take me! Gelukkig zijn er daar ook twee nieuwe voor teruggekomen, waarvan ik de 050 Twinkle In The Eye geswatched heb!

In totaal heeft Catrice nu vier Absolute Eye Colour Quattro’s in haar vaste assortiment: 030 OMG I Want That!, 040 Never Let Me Go, 050 Twinkle In The Eye en 060 Rumble In The Jungle. Ik vind de naam 050 Twinkle In The Eye van zo schattig en het paletje heeft al net zulke lieve, zachte kleurtjes!

De oogschaduws van Catrice staan bij mij bekend als goed gepigmenteerd en van goede kwaliteit en dus verwacht ik ook bij dit quattro niet anders. Het mooie transparante en stevige paletje bestaat uit twee grote vakken van 2,5 gram en twee kleinere van 1,5 gram, wat in totaal 8 gram maakt. Ik vind de kleurtjes echt superleuk, helemaal lenteproof!

De oogschaduw links bovenin is pastelblauw, daarnaast vind je een pastelroze en de twee onderste oogschaduws zijn licht- en donkerbruin. Wanneer ik de oogschaduws een beetje in het licht houd zie ik dat ze allemaal een mooie, glanzende finish met hier en daar een glittertje hebben.

Zoals we van Catrice gewend zijn, zijn ook de oogschaduws van dit quattro van prima kwaliteit (zelfs de lichtere kleurtjes), lekker zacht en geven praktisch geen fall-out.

De conclusie is dat ik alleen maar heel erg enthousiast over dit nieuwe Absolute Eye Colour Quattro ben en dat ik sta te popelen er een look mee te gaan maken, wat ik deze week hoop te gaan doen! Edit: Op de By Sjanty Facebook pagina staan twee foto’s van de look die ik met dit quattro heb gemaakt!

Pluspunten
050 Twinkle In The Eye (leuke naam!) quattro heeft prachtige lentekleuren
Oogschaduws zijn lekker zacht en prima gepigmenteerd
Geven praktisch geen fall-out
€ 4,49 is op zich een redelijke prijs
Verkrijgbaar bij ieder Kruidvat filiaal

Minpunten
Ehmm…… geen!

Het nieuwe Catrice Absolute Eye Colour Quattro 050 Twinkle In The Eye is voor € 4,49 verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind jij over het algemeen van de Catrice Absolute Eye Colour Quattro’s, ben je fan of niet? En van deze nieuwe?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

24 reacties op “Nieuw Catrice Absolute Eye Colour Quattro – 050 Twinkle In The Eye”

Ik ben erachter als ik je site open via Bloglovin via de iPhone word alles onscherp zet ik Bloglovin op webversie op de iPhone dan is alles wel scherp ook als ik via safari naar je page ga is alles scherp t heeft even geduurd maar de aanhouder wint. Ben fan van jou pagina en kan nog steeds niet zitten dus dan zo maar oplossen

Ik heb dit palletje ook. Ik gebruik alleen de bruine kleuren, want die andere blijven niet goed zitten bij mij. Ik heb nog een andere waar ik wel echt van onder de indruk ben!
Mooie blog heb je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.