Categorieรซn
Beauty Make-up

Pastel with a wing look

Vorige week liet ik jullie door middel van een ABC kennis maken met de trends op het gebied van make-up voor de komende lente en zomer en daarin zien we vooral een combinatie van felle kleuren en pasteltinten en eyeliner met een flinke wing. In mijn look van vandaag heb ik de pastel en de wing samengebracht, wat resulteerde in de zogenaamde Pastel with a wing look!

Voor deze look heb ik gebruik gemaakt van het H&M 32 Eyeshadow palette en een naamloos palette met daarin onder andere een heel aantal mooie, zachte pastelkleurige oogschaduws met een metallic glans.

Ik ben begonnen met het aanbrengen van een laagje oogschaduw nummer 1 over mijn gehele ooglid, deze dient als het ware als basis. Vervolgens heb ik op het middelste gedeelte een beetje van de lichtpaarse nummer 2 en vlak daarnaast in mijn buitenste ooghoek de nummer 3 gedept met een plat oogschaduwkwastje. Deze stappen heb ik daarna nog een aantal keer herhaald zodat de vrij lichte kleurtjes mooi opgebouwd worden. Daarna heb ik mijn kwast in de zwartgrijze 5 gedipt, hiervan een boogje in mijn crease gezet en dit vervolgens helemaal uitgeblend naar boven. Daarna heb ik deze oogschaduw nog een aantal keer aangezet, zodat de look wat meer diepte en kracht krijgt.

Boven en door de zwartgrijze oogschaduw heb ik met een plat oogschaduwkwastje een beetje van oogschaduw nummer 5 geveegd zodat de paarse kleur ook daar licht terugkomt. Aan de onderkant van mijn ogen heb ik met een dun kwastje een lijntje van een combinatie van oogschaduw nummer 6 en 7 gezet en het lijntje aan de buitenkant iets meer aangezet met een beetje van de zwarte 8.

Dan komt het lastigste deel van de look, het zetten van de eyeliner en hier ben ik dan ook het langste mee bezig geweest. Ik wilde een vrij fors aangezette eyeliner met een mooie sierlijke wing naar boven en op zich ben ik best tevreden met het uiteindelijke resultaat, de liner valt in ieder geval wel op. Voor het zetten van de eyeliner heb ik de Maybelline Master Precise Liquid Liner gebruikt, die heel fijn werkt. Mijn onderste waterlijn heb ik tenslotte nog ingekleurd met het Zoeva Graphic Eyes potlood in Nyx.

Verder heb ik bij deze look ook nog gebruikt: het Catrice Eye Brow Stylist wenkbrauwpotlood in 030ย Brow-n-eyed Peas, Anastasia Clear Brow Gel, Too Faced Shadow Insurance, Essence Get BIG! Lashes Volume Curl mascara, Garnier BB Cream, Miss Sporty Liquid Concealer, Catrice Defining Duo Blush in 040 Chocolate Cream en het Essence 19 Nude candy XXXL Shine glossje.


Q: Wat vind jij van deze look?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

22 reacties op “Pastel with a wing look”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.