Categorieën
Beauty Make-up

H&M 32 eyeshadow palette inclusief swatches!

Bij H&M denk je waarschijnlijk niet als eerste aan cosmetica, maar toch biedt dit merk behalve kleding en accessoires ook een behoorlijk assortiment leuke make-upjes en verzorgingsproducten. Nu wil het geval dat er in mijn reviewmandje heel toevallig een aantal leuke cosmeticaproducten van H&M en ik begin met het laten zien van een oogschaduwpalette met maar liefst 32 verschillende kleurtjes!

H&M heeft dit zeer gevarieerde oogschaduwpalette de naam All this 4 your beauty genoemd en de omschrijving vertelt dat deze 32 glanzende oogschaduws en 2 dubbelzijdige applicatortjes biedt. Het palette heeft een transparante voorkant waardoor je de kleurtjes direct kunt zien en bevat in totaal 32 gram. Op de zwarte achterkant staan alle ingrediënten van de oogschaduws vermeld.

Ik vind het palette er op zich best grappig uitzien, het oogt misschien wel een tikje kinderlijk en cheap maar ach, da’s slechts de verpakking. De 32 oogschaduwsvakjes hebben niet allemaal dezelfde grootte, zo zijn de eerste 10 oogschaduws groter dan de overige 22 maar ik heb geen idee wat daar precies de gedachte achter is.

Wanneer je naar het palette kijkt zie je dat het heel wat verschillende kleurtjes heeft, van neutraal en natuurlijk tot glitterig roze, knallend turquoise en gifgroen.

Om het een beetje overzichtelijk te houden heb ik alle oogschaduws even genummerd. Zet je schrap voor 32 swatches!

De eerste vijf kleurtjes zijn allemaal vrij subtiel en natuurlijk, waarvan de eerste erg geschikt is te gebruiken als highlighter. De tweede oogschaduw is niet heel duidelijk zichtbaar, maar de kleurtjes 3 tot en met 5 geven een mooie, goed gepigmenteerde kleur.

Oogschaduw 6 en 7 zijn niet heel goed te zien, maar zijn op zich wel mooie witte en koperkleurige oogschaduws. Nummer 8 is een beetje metallic zilver, 9 is grijs en 10 zwart.

Ook 11 is een mooie highlightoogschaduw, al is ie wel vrij korrelig. Verder is 12 een mooie lichtpaars, 13 is een beetje lichtgrijs, 14 donkerroze en 15 lilapaars.

Nu komen we langzamerhand bij de wat meer donkere en opvallende kleurtjes. Hier zie je de grijze 16, de oranje 17, de gouden 18 en de 3 groene 19, 20 en 21.

Deze 6 kleurtjes hebben allemaal groen- en blauwtinten en knallen eruit! Zoals je ziet zijn ze allemaal goed gepigmenteerd en variëren ze tussen lichtgroen en lichtblauw, turqoise, en donkerblauw.

De laatste 5 kleurtjes zitten een beetje in de paarse categorie en hebben, op de vrij lichte 30 na, ook allemaal een prima pigmentatie.

Nou, ik moet zeggen dat het palette me nog helemaal niet tegenvalt! Het grootste gedeelte van de kleurtjes is best goed gepigmenteerd en ook geven alle oogschaduws een mooie, metallic-achtige glans. Wel zitten er oogschaduws tussen die behoorlijk korrelig en brokkelig van structuur zijn, maar dat is een kwestie van goed aftikken voor je ze op je ogen aanbrengt. Ik wil één dezer dagen een look met een aantal kleurtjes uit het palette gaan maken, zodat ik ook goed kan testen hoe de oogschaduws in gebruik zijn!

Pluspunten
Palette heeft veel kleurtjes, zowel natuurlijke en wat meer opvallende
De meeste oogschaduws zijn prima gepigmenteerd
Oogschaduws zijn lekker zacht en hebben een mooie glans
Palette kost slechts € 7,95

Minpunten
Een aantal oogschaduws zijn nogal korrelig en los van structuur
De vakjes zijn redelijk klein en lastig om met een kwast in te komen
Ik weet niet of dit palette ook in de H&M winkels verkrijgbaar is, maar zo niet kun je deze dus alleen online kopen

Het H&M Eyeshadow Palette met 32 kleurtjes is voor € 7,95 (exclusief € 4,90 verzendkosten) verkrijgbaar via H&M online.

Q: Met welke kleurtjes uit dit palette zou jij graag een look willen zien?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

23 reacties op “H&M 32 eyeshadow palette inclusief swatches!”

Qua pigment en prijs zou ik persoonlijk dan toch liever voor bijvoorbeeld Sleek gaan..
Maar vond het een interessante review!
Zou graag een heftige look willen zien met dit palette met creatieve kleurcombinaties 🙂

Ow wat handig! Ik heb deze in de winkel gezien en ik twijfelde of ik deze mee zou nemen. ik denk dat ik toch nog maar even terug ga van de week!
Ik zou wel graag een look met de wat neutralere kleuren willen zien. Een look met de groene en blauwe kleurtjes mag olk wel maar mijn voorkeur gaat uit naar de nude neutrale kleurtjes.

De gedachte achter de grote vlakken is dat mensen veel sneller de bruin/nude tinten pakken dan de blauwtinten 😉 dus stopt H&M er nog maar wat meer van de bruin/nude tinten in. verder redelijk palette vind ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.