Categorieën
Beauty Nagels

LAKLAK nageltreatment Amsterdam + maak kans op een behandeling en 5x 20% korting!

Oeh, ik heb gisteren zoiets leuks gedaan, ik heb namelijk een heel bijzondere nagelbehandeling ondergaan dat in Nederland nog helemaal nieuw en up and coming is! Onlangs zag ik op Twitter een berichtje voorbijkomen van actrice Carolien Spoor die heel enthousiast schreef dat ze haar nagels had laten doen bij LAKLAK in Amsterdam en dat zag er zo mooi uit dat ik eens een kijkje op de site van dit bedrijf ben gaan nemen. Zodoende kwam ik in contact met één van de eigenaressen, Jessy Verhoeven, en werd uitgenodigd een zogenaamde LAKLAK treatment te ondergaan!

Ik zal eerst even kort vertellen wat een LAKLAK treatment precies inhoudt, dit is de nieuwste trend op het gebied in nagelstyling waarbij je nagels worden gekleurd met een product dat wordt aangebracht als nagellak, maar onder een LED- of UV-lamp uithardt als gel. Het grote voordeel hiervan is dat het drie weken blijft zitten en in tegenstelling tot bijvoorbeeld gel- of acrylnagels makkelijk te verwijderen is en niet schadelijk is voor je nagels, sterker nog, het kan ze juist versterken. LAKLAK werkt met de merken Gelish en Colour Gloss, dit zijn producten op een zogenaamde ‘soak-off’ basis. LAKLAK wordt gerund door Jessy Verhoeven en Lieve Hayen, waarbij Jessy in de McTavish hairsalon in Amsterdam en Lieve in de Alex Cool salon in Maastricht werkzaam is. Gisteren was ik uitgenodigd in de McTavish salon aan de Eerste Jan Steenstraat 131 te Amsterdam.

Binnen deze salon heeft Jessy haar eigen hoekje waar ze de LAKLAK treatments geeft. Jessy vertelde me dat het ook regelmatig gebeurt dat klanten tussen het knippen en kleuren door bij haar de nagels laten doen, wat natuurlijk superhandig is!

Jessy begon met een korte manicure waarmee ze mijn nagels als het ware klaarmaakte voor de behandeling. Met een metalen bokkenpootje duwde ze mijn nagelriemen wat terug, met een vrij grove vijl vijlde ze mijn nagels allemaal in gelijke lengte en vorm, met een buffervijl behandelde ze het nageloppervlak en tot slot verwijderde ze met een borsteltje het stof en vuil op en rondom mijn nagels.

Toen kwam voor mij de haast onmogelijke opgave het kiezen van een kleurtje waarin ik mijn nagels graag gelakt wilde hebben. Jessy vertelde dat ze hun klanten de keuze bieden uit zo’n 40 kleurtjes en dat ze het daar bewust bij laten, omdat het anders bijna ondoenlijk is te kiezen. Het ligt een beetje voor de hand dat ik voor een roze tint ging en ik koos voor de nummer 5, een mooie, subtiele oudroze/nudeachtige kleur.

Omdat deze nummer 5 een vrij licht kleurtje is vertelde Jessy dat deze wel wat meer laagjes nodig had, maar dat is op zich geen ramp. Jessy begon met het behandelen van mijn beide duimen, die ze eerst schoonmaakte en vervolgens bracht ze een soort gelachtige basecoat aan. Hierna verdeelde ze dit laagje met een fijn kwastje mooi egaal over mijn nageloppervlak en smeerde ze het teveel aan gel weg. Vervolgens moesten beide duimen 10 seconden uitharden onder de lamp.

Hierna was het tijd om het lichtroze kleurtje op mijn nagels aan te brengen, dit deed Jessy tot net boven mijn nagelriem en aan de bovenkant van mijn nagel sealde ze deze laag als het ware. Toen ze alle nagels had bewerkt moesten deze even 30 seconden uitharden onder de LED lamp en bracht ze vervolgens nog twee keer een laagje aan zodat de kleur helemaal mooi en intens dekkend werd.

Als laatste kregen mijn nagels nog een laagje glanzende topcoat die ook weer 30 seconden moest uitharden onder de lamp en maakte Jessy mijn nagels nog eens goed schoon, keek ze of alles er goed en netjes op zat en of ik geen haakjes had.

Hieronder zie je aan de hand van een filmpje nog eens in het kort alle stappen van deze LAKLAK treatment.

Jessy heeft me na afloop van de treatment ook nog even gedemonstreerd hoe je de lak van je nagels kunt verwijderen. In principe blijft het zo’n 2 tot 3 weken goed zitten en daarna kun je het er heel gemakkelijk zelf afhalen. Jessy drukte me op het hart de lak niet van mijn nagels te scheuren of trekken, want dat is echt niet goed voor je nagels. Wanneer je de lak wil verwijderen ga je met een beetje een grove vijl over de bovenkant van je nagels zodat je de seal van de bovenste gellaag als het ware los haalt waardoor je nagels er een beetje dof uit gaan zien. Vervolgens pak je een stukje aluminiumfolie en breng je op het witte gedeelte een beetje nagellakremover aan. Daarna draai je de folie om je vingers en dit laat je een kwartiertje zitten zodat het goed los kan weken.

Na het kwartier kun je de laag met een houten bokkenpootje voorzichtig los peuteren. Hierna kun je met een buffervijl eventuele krasjes verwijderen en je nagels mooi glad maken.

Na deze LAKLAK treatment kan ik alleen maar zeggen dat ik heel blij ben met het eindresultaat, ik blíjf maar naar mijn nagels kijken! Het is ook echt wel heel relaxed dat ik er de komende 2 à 3 weken geen omkijken meer naar heb en iedere dag met mooie, verzorgde nagels rondloop. Ik ben heel benieuwd of ze er over een week of 2/3 nog zo mooi uitzien, uiteraard zal er tegen die tijd nog een update op By Sjanty volgen. Het verbaasde me eigenlijk wel enigszins dat deze manier van nagelstyling nog niet zo heel bekend is in Nederland, terwijl het in bijvoorbeeld Engeland en Amerika echt heel hip en groot is. Nu kan ik me voorstellen dat je € 32,50 veel geld vind, maar als je je bedenkt dat je daar 3 weken mooie nagels voor terugkrijgt zonder er nog omkijken naar te hebben vind deze prijs heel redelijk. Ik ben in ieder geval fan!

WIN EEN LAKLAK NAGELTREATMENT EN 5x 20% KORTING!

Hoe leuk is het dat ik jullie ook kennis mag laten maken met LAKLAK en een volledige behandeling t.w.v. € 32,50 én daarnaast ook nog eens 5 vouchers voor 20% korting op de behandeling weg mag geven! Wat je hiervoor moet doen? Simpelweg de LAKLAK Facebook pagina en de By Sjanty Facebook pagina liken en onder dit artikel even laten weten dat je meedoet! Meedoen kan tot donderdag 8 maart aanstaande, die dag zal ik de 6 gelukkige winnaressen kiezen!

Een LAKLAK treatment kost € 32,50 en kun je op afspraak laten doen in de McTavish Salon aan de Eerste Jan Steenstraat 131 te Amsterdam of bij de Alex Cool salon aan de Pletzersstraat 43 te Maastricht.
Op de website www.laklak.nl kun je superhandig online een afspraak maken en nog meer informatie over de behandeling vinden!

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

24 reacties op “LAKLAK nageltreatment Amsterdam + maak kans op een behandeling en 5x 20% korting!”

Dat lijkt me echt heel tof, maar het is toch te ver weg voor mij om te gaan laten doen ben ik bang. Het zou kunnen hoor ooit een keer, maar binnenkort zit er waarschijnlijk niet in. Deze winactie laat ik dus maar aan me voorbij gaan 😉

Hier heb ik laatst over gelezen en lijkt me echt onwijs handig!! Vind de prijs ook heel erg meevallen, had met kerst gelnagels laten zetten voor 30 euro en dan gaat dit nog eens 2 weken langer mee!!! Wil het graag een keer uitproberen, dus doe graag mee met deze actie 🙂

Leuke actie! Je nagels zien er echt mooi uit. Ben benieuwd of het ook zo blijft zitten. Ingeval ik doe graag mee! 😀
Alleen niet stom bedoeld, maar op dat kaartje staat dat die behandeling maar geldig is tot 25 februari…

Ziet er echt mooi uit! Lijkt me heerlijk om even niet aan je nagels te hoeven denken en het is ook heel handig als je op vakantie gaat! Mijn nagels chippen vaak na 2 dagen al. Ik heb ook nooit het geduld om het te laten drogen, dus dit lijkt me echt ideaal! 🙂 Ik volg jullie nu allebei!

Oh ik ben reuze benieuwd! Ik zit er al een tijdje over te twijfelen, maar als studente geef je toch niet ff zoveel geld uit voor een manicure.
Maar goed, als je m’n blog ziet snap je wel dat ik echt nagellak verslaafde ben. En dan moet ik eigenlijk toch wel eens zo’n treatment uitproberen. Gelukkig weet ik dat ik het wel eventjes kan laten zitten, omdat ik ook al eens nail wraps heb uitgeprobeerd en die moet je ook een hele tijd laten zitten.

Wat gaaf & handig! Het verbaasd mij ook wel dat het nog geen hype is.
Wel is het een beetje prijzig, zeker voor een arme scholier, dan doe je zoiets niet zo snel. 🙁
Maar wel harstikke leuk als je zoiets kan winnen, dus ik doe heel graag mee ! 🙂
Ik volg je al een tijdje via FB en LAKLAK nu ook 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.