Categorieën
Beauty Make-up

Nieuw! Essence Marble Mania lipgloss

De Belgische beautylovers kunnen in maart en april weer een leuke Essence limited edition collectie in de schappen verwachten, namelijk Marble Mania! Deze collectie is zoals de naam al een beetje verraadt geïnspireerd op bijzondere marmereffecten in onder andere mascara, oogschaduw en lipgloss. Gelukkig kunnen wij in Nederland ook een beetje meedoen met de Marble Mania, want vanaf nu zijn in het nieuwe Essence assortiment ook een vijftal  Marble Mania lipglossjes te vinden!

Volgens Essence geven deze nieuwe glossjes je lippen een ultieme glans en verleidelijke uitstraling, oelalala dat klinkt goed! Alle glossjes bestaan uit een swirl van 3 kleurtjes, maar worden op je lippen samengebracht tot één kleur. De Marble Mania gloss is verkrijgbaar in 01 Peach and mix, 02 Mix ’n mauve, 03 Pink twister, 04 Swirly toffee en 05 Coral whirl.

De glossjes doen met het swirly motiefje in de huls en de namen een beetje denken aan ijsmixjes en hebben zoals je op de foto’s wel kunt zien a load of glitters! Ik vind de glossjes er qua looks verder best wel leuk uitzien en helemaal niet goedkoop ogen. Ze hebben een zilver glanzende dop, een vrij standaard en niet heel groot sponsapplicatortje en bevatten per stuk 8 ml gloss.

De structuur van de gloss is een beetje jelly en stug, maar gelukkig zijn ze niet plakkerig. Met het swatchen krijg ik er niet zo bijzonder veel kleur af, maar op de lippen komt dat gelukkig helemaal goed!

Om de kleur van de gloss echt goed duidelijk en intens te krijgen moet je er op je lippen wel een aantal laagjes van aanbrengen, maar dat vind ik zelf op zich niet zo’n ramp. Overigens bevatten de 03 Pink Twister en 05 Coral Whirl karmijn, voor het verkrijgen van de rood/paars-achtige kleur.

Op mijn lippen voelen de glossjes op zich lekker zacht en aangenaam aan en ze geven een mooie glans. De glittertjes zijn op je lippen op zich niet heel duidelijk zichtbaar maar wanneer je de glossjes verwijdert zit ineens alles onder de glitters, dus ze zijn er wel. Ik vind de kleurtjes die de Marble Mania glossjes eigenlijk wel mooi, ze zijn niet heel aanwezig maar wel zichtbaar en dat is wat mij betreft prima.De 01 Peach and mix geeft een mooie, donkere peachy tint, de 03 Pink twister is donkerroze met een lichtrode ondertoon en de 05 Coral Whirl is lichtpaars-achtig, erg mooi!

Pluspunten
Glossjes zien er qua verpakking best leuk uit en ogen niet perse goedkoop
Geven mooie, redelijk goed zichtbare kleurtjes met veel glans
Kosten slechts € 1,99 per stuk!
Plakken niet!

Minpunten
Glossjes hebben een beetje een stugge structuur en geven niet superveel kleur waardoor je er wel een aantal laagjes van aan moet brengen op je lippen
Glittertjes zijn op lippen niet echt zichtbaar

De Essence Marble Mania lipglossjes zijn voor € 1,99 per stuk verkrijgbaar bij de Kruidvat filialen met een tweede Essence schap. Een overzicht van deze filialen vind je hier.

Q: Wat vind jij van deze Marble Mania glossjes? Is het iets voor jou?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

24 reacties op “Nieuw! Essence Marble Mania lipgloss”

Ik heb er ook twee van en vind ze erg mooi! Wat ik wel vreemd en een beetje irritant vind is dat bij mij de lipgloss terug de verpakking wordt ingetrokken (soort magnetisch effect). Hierdoor spatte er bij de eerste keer gebruik gloss op mijn wang..

Ik heb 2 marble ogenschaduws van deze collectie, uit Duitsland, die zijn ook erg tof! 😀
Coral Whirl ziet er echt mooi uit. Ik ben me nog aan het bedenken of ik die zelf ga halen hihi.

Heb je op de foto waar je alle lipglossjes op je lippen draagt, kleur 03 & 05 omgewisseld? Want bij de swatches op je hand staat bij de paars-roze kleur 03, en op je lippen staat bij die kleur 05… Of zien ze er op je lippen heel anders uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.