Categorieën
Beauty Nagels

My Little Pony nails

Ik had nooit gedacht dat dit nog eens zou gebeuren maar jawel, ik heb de nail-art smaak helemaal te pakken! Ik was er altijd van overtuigd dat ik daar echt het geduld en de vaste hand niet voor had, maar als je het gewoon eens gaat proberen blijken sommige dingen helemaal niet zo onmogelijk te zijn als je in eerste instantie dacht. Voor de creatie van vandaag werd ik geïnspireerd door de prachtige nieuwe Caring Color pastellakjes van Trind en hoewel de titel my little pony nails misschien niet helemaal passend is, was dat het eerste waar mijn nagels me met deze kleurtjes aan deden denken!

Wat je nodig hebt voor het creëren van deze zogenaamde ‘My Little Pony’ nails

Plakband om je nagelriemen mee af te plakken
Sponsje (bijvoorbeeld uit Essence Nail Art Designer Set)
Geel pastelkleurig lakje  bijvoorbeeld Rimmel I ♥ Lasting Finish 058 Lemon Drop
Blauw pastelkleurig lakje  bijvoorbeeld Trind Caring Color CC149
Lila pastelkleurig lakje  bijvoorbeeld Trind Caring Color CC148
Lichtroze pastelkleurig lakje  bijvoorbeeld Trind Caring Color CC147
Wattenstaafjes en nagellakremover om eventuele foutjes te corrigeren

Allereerst heb ik op het sponsje van alle vier de kleurtjes die ik heb gebruikt een streep naast elkaar gezet. Het sponsje dat ik heb gebruikt komt uit het nieuwe Essence Nail Art Designer Set, dat voor deze creatie echt superhandig is. In het setje zitten drie zeshoekige sponsjes die je kunt gebruiken voor stempelachtige nailart. Voordat je het sponsje met de kleurtjes op je nagels aanbrengt is het handig eerst even een keer op aluminiumfolie of een tissue te stempelen, zodat er geen klodders lak op je nagels terechtkomen. Vergeet voor je begint ook niet je nagelriemen af te plakken met wat plakband, anders zitten deze straks ook helemaal onder de lak.

Omdat mijn nagels niet heel lang zijn heb ik de streepjes op het sponsje niet te lang gemaakt, de onderkant ervan zou dan toch alleen maar op mijn nagelriemen en vingers terechtkomen. Als je wat langere/bredere nagels hebt kun je de streepjes dus wat langer/breder maken. Wat je vervolgens doet is het sponsje op je nagels drukken en dan zal er op iedere nagel een andere mix van pastelkleurtjes ontstaan dat in elkaar overloopt, wat een heel mooi en bijzonder effect geeft.

Omdat de kleurtjes vrij licht zijn heb ik het stempelen zo’n drie keer herhaald, zodat mijn nagels mooi bedekt zijn en ook zijn er op deze manier steeds meer kleurtjes te zien. Mocht je het effect met deze pastellakjes wat te licht vinden, kun je dit natuurlijk ook met wat fellere en meer opvallende lakjes doen.

Q: Wat vind je van het resultaat?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

27 reacties op “My Little Pony nails”

Ik vind ze echt super mooi! Dat ga ik zeker zelf ook een keer proberen!^^
Handig ook dat Essence deze sponsjes verkoopt. Die geven wel het mooiste resultaat wat ik tot nu toe heb gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.