Categorieën
Beauty Nagels

Swatches Trind Caring Colors lakjes voorjaar 2012

Dit voorjaar zien we in het modebeeld een combinatie van vrolijke, felle kleuren en zachte, poederachtige en frisse pasteltinten die een lekker romantisch en meisjesachtig gevoel geven. Trind heeft deze trend vertaald naar vier nieuwe Caring Color limited edition lakjes in de kleuren bright pink, pastel pink, pastel lilac en lavender blue.

De Trind Caring Color lakjes zijn met een mix van werkende ingrediënten speciaal gemaakt om je nagels te verzorgen en de conditie ervan te verbeteren terwijl ze een mooi kleurtje krijgen. De extra verzorging die de lakjes moeten bieden zou te danken zijn aan ingrediënten als Acrylates Copolymer, Dimethiconol, Dimethyl Oxobenzo Dioxasilane en Mercaptopropionic Acid.

Naast de 24 kleuren in het vaste Trind nagellak assortiment worden dit voorjaar dus vier mooie limited edition Caring Colors gelanceerd: CC146, CC147, CC148 en CC149. Jammer dat de lakjes geen leuke namen hebben, dit soort codes zijn wel een tikkeltje saai…..
Trind adviseert vanwege de lichte kleuren van de Caring Color lakjes minimaal twee laagjes aan te brengen om een mooie, volledig dekkende kleur te krijgen. Behalve een aantal verzorgingsproducten heb ik nog niet eerder nagellak van Trind geprobeerd, dus ik was er wel heel nieuwsgierig naar. Van de verzorgende lakjes weet ik al wel dat het langwerpige kwastje prima lakt en lekker vasthoudt.
CC146 is het meest donkere en opvallende kleurtje van de vier en is zeker weten te omschrijven als bright pink. Ik vind het een prachtig en lekker vrolijk roze kleurtje met een rijke glans.
Het kleurtje van CC147 is er één waar ik direct helemaal verliefd op werd, zó mooi en schattig! Hoewel het een heel licht kleurtje is, vind ik ‘m  prima dekken. Deze ga ik zeker vaak dragen!
CC148 is een ultiem lentelakje met het schattige lilapaarse kleurtje, het staat heel lekker fris en vrolijk. Ook deze is met twee laagjes prima dekkend.CC149 geeft een mooi babyblauw kleurtje met een mooie creamy glans en dekt net als de andere drie prima.

Ja, ik ben heel enthousiast over deze nieuwe Caring Colors van Trind! De lakjes zijn echt bij uitstek geschikt voor de lente met die zachte, romantische kleurtjes en zijn ook helemaal mijn ding! Behalve de mooie kleurtjes vind ik de lakjes ook qua kwaliteit dik in orde, ze hebben een prettige, romige substantie, dekken goed, zijn snel droog en blijven redelijk lang netjes zitten. Of ze mijn nagels ook echt in betere conditie brengen kan ik niet direct zeggen, maar eerlijk gezegd gaat het mij ook meer om de mooie kleurtjes en kwaliteit!

Pluspunten
Lakjes hebben práchtige pastelkleurtjes en zijn daarmee heel geschikt voor de lente
Dekken goed, ondanks de lichte kleurtjes
Lakken fijn, zijn snel droog en chippen niet snel

Minpunten
Lakjes zijn met € 9,95 per stuk niet heel goedkoop
Lakjes hebben helaas geen leuke namen, maar alleen saaie codes….

De Trind Caring Color lentelakjes zijn voor € 9,95 per stuk verkrijgbaar bij diverse DA en Etos filialen. Voor een overzicht van alle Trind verkooppunten kun je hier kijken.

Q: Wat vind je van deze lakjes? Draag jij graag pasteltinten op je nagels of juist niet?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

26 reacties op “Swatches Trind Caring Colors lakjes voorjaar 2012”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.