Categorieën
Beauty Nagels

Swatches nieuwe Essence nagellakjes!

Met al die gekte rondom de nieuwe Catrice lakjes en make-upjes zouden we haast dat andere fijne budgetmerk, namelijk Essence vergeten maar dat moeten we zeker niet doen! Tegelijkertijd met Catrice komt ook Essence met een update van haar assortiment en daarin kunnen natuurlijk geen nieuwe nagellakjes ontbreken!

De afgelopen weken waren veel van de Colour & Go lakjes van Essence voor de helft van de prijs (75 cent!) omdat deze het assortiment gingen verlaten en natuurlijk zijn er daarvoor weer heel veel nieuwe kleurtjes voor in de plaats gekomen, maar liefst 14 om precies te zijn: 86 A lovely secret, 87 Passion for fashion, 88 Falling in love, 89 Kiss me goodbye, 90 I want that!, 91 Glamorous life, 92 Better late than never, 93 C’est la vie!, 94 Gold fever, 95 Wanna be your sunshine, 96 Sparkling water lily, 97 Absolutely blue, 98 Walk on air en 99 Wanna say hello.

Ook komt het merk met een nieuwe lijn genaamd Nude Glam met daarin een aantal superleuke nude kleurige lakjes: 01 Cotton candy, 02 Iced strawberry cream, 03 Cookies & cream, 04 Iced latte, 05 Toffee to go, 06 Hazelnut cream pie en 07 Café olé.

Van beiden collecties laat ik je vandaag één lakje zien, van de Colour & Go de 97 C’est la vie! en van de Nude Glam de 07 Café olé.

De Colour & Go nagellak zullen de meesten van jullie wel kennen, dit zijn hele prettige lakjes verkrijgbaar in verschillende mooie kleurtjes en finishes voor een ultiem lage prijs. De Nude Glam lakjes zijn helemaal nieuw, maar zien er qua flesje en kwastje precies hetzelfde uit als de Colour & Go’s.

De 97 C’est la vie! vind ik zelf echt een heel leuk kleurtje hebben, al ben ik in principe niet heel erg weg van op oranje op mijn nagels maar deze neigt wat meer naar koraal en is wat zachter. Overigens vind ik ‘m wel wat weghebben van het nieuwe 820 Pimp My Shrimp lakje van Catrice, alleen is die net wat donkerder.

07 Café olé is ook een prachtig lakje en qua kleur denk ik het beste te omschrijven als nude met een wat grijzige ondertoon en vrij verrassend: allemaal kleine shimmertjes erdoorheen! Ik vind deze ook heel fijn lakken en heeft aan twee laagjes voldoende.

In de Circus Circus collectie van afgelopen december had Essence van die superleuke duo-nagellakjes met aan de ene kant een mooi basiskleur en aan de andere kant een glitter topcoat en jawel, deze komen nu ook in het standaard assortiment! De lakjes dragen de naam Nail Colour 3 Nail Polish en zijn verkrijgbaar in de volgende variaties: 01 Midnight date, 02 Shopping trip in soho, 03 Kiss on top of the rock, 04 A walk in the park, 05 Boys are back in town en 06 Ticket to the show.

Deze Nail Colour 3 Nail Polishes zien er ongeveer hetzelfde uit als degene uit de Circus Circus collectie, alleen zijn ze net een slagje kleiner.

Leuk details is dat op de ene kant van het duo-lakje de naam Shopping trip in soho en op de topcoat aan de andere kant Party all night long staat.

Deze 02 Shopping trip in soho heeft aan de linkerkant een mooi fuchsiaroze kleurtje en aan de rechterkant een feestelijke, glitterende top coat die een tikkeltje donkerder is.

Het basiskleurtje van deze 02 Shopping trip in soho vind ik persoonlijk echt geweldig, wat een práchtig roze kleur! Het verraste me dat er ook heel veel kleine glittertjes door het lakje heen zitten, wat ‘m nog leuker maakt!

Natuurlijk kun je de glitterende topcoat ook zonder basiskleur dragen, dat ziet er ook superleuk uit! Ik had verwacht dat deze door de jelly-achtige structuur niet heel goed zou dekken maar eigenlijk voel me dat alles mee, met twee à drie laagjes gaat het prima.

Op deze foto draag ik beide lakjes, dus eerst de fuchsiaroze basiskleur en daaroverheen de topcoat met glittertjes en hele kleine flakies. Ik vind het echt een geweldig leuke combinatie!

Nou, ik weet niet hoe jij erover denkt maar ik vind bovenstaande lakjes echt leuke aanwinsten voor het nieuwe Essence schap! Ook de andere  nieuwe Colour & Go lakjes zien er erg leuk uit en mij spreken ook de Nude Glam en Nail Colour 3 nagellakjes erg aan, leuk dat Essence deze ook in haar assortiment opneemt.

Pluspunten
97 C’est la vie is een prachtig koraalkleurig lakje
Nude Glam en Nail Colour 3 lakjes zijn leuke aanwinst voor het Essence nagellakassortiment!
Lakjes dekken allen goed, lakken fijn en zijn snel droog
Lakjes hebben zeer budget prijsjes!

Minpunten
Eigenlijk geen!

De nieuwe Essence Colour & Go en Nude Glam lakjes zijn (heel binnenkort) voor € 1,29 en de Nail Colour 3 Nail Polishes voor € 2,79  per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind jij zo op het eerste gezicht van deze nieuwe Essence lakjes?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

25 reacties op “Swatches nieuwe Essence nagellakjes!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.