Categorieën
Lifestyle

10 favoriete items/hoekjes in mijn kamer

Mijn kamertje in mijn ouderlijk huis is niet supergroot, maar wat mij betreft prima en lekker gezellig en knus. Een aantal jaar geleden is de laatste grote opknapbeurt geweest waarbij er een aantal nieuwe witte Ikea meubelen zijn geplaatst en daar ben ik nog steeds erg blij mee. In mijn kamertje vind je best veel persoonlijke spulletjes en vandaag laat ik je aan de hand van foto’s de items en hoekjes zien die ik extra leuk vind of die een speciale betekenis hebben.

De grote roze roos rechts heb ik van mijn vader en moeder gekregen toen ik in het ziekenhuis in Groningen lag toen ik mijn knieschijfprothese kreeg. De roos links heb ik afgelopen jaar voor mijn verjaardag gehad van mijn lieve vriendje en aangezien echte bloemen bij mij toch geen lang leven beschoren zijn, zijn deze nepperds een goed alternatief!

Deze superleuke Blond Amsterdam box kreeg ik afgelopen jaar voor mijn verjaardag van mijn zusje en wilde ik al heel lang hebben. Ik bewaar er echt van alles en nog wat in en natuurlijk is-ie sowieso al erg leuk om neer te zetten, ik word er in ieder geval erg vrolijk van!

Onlangs liep ik in de Marskramer tegen dit leuke item aan, hij was er geloof ik ook in Dream. Ik vind het wel een mooi iets om neer te zetten.

Nee hoor, ik ben helemaal niet materialistisch ingesteld, hoe kom je erbij. Ja, het is misschien een beetje kortzichtig maar deze leuke mandjes met mijn stash vind ik toch wel een heel fijn hoekje in mijn kamer, ik kan er in ieder geval heel blij van worden!

Dit superlieve sleutelhangertje met beschermengeltje kreeg ik ook van mijn moeder toen ik in Groningen in het ziekenhuis lag en sindsdien staat hij trouw op het lampje naast mijn bed.

Dit schattige hartje van Riverdale is heel recent aan mijn kamer toegevoegd, deze kreeg ik afgelopen Valentijnsdag namelijk van mijn lieve vriendje! In mijn kamer zijn best een heel aantal Riverdale spulletjes terug te vinden en daar was hij goed van op de hoogte!

Dit memobord heb ik een jaar of 2 geleden zelfgemaakt met enkel een schildersdoek, wat stof en linten en daar hangen nu allemaal leuke en lieve kaartjes in die ik heb gekregen.

Dit leuke decoratiehartje heb ik volgens mij een keer bij de plaatselijke Leen Bakker gescoord en heb ik opgeleukt met wat roze gedroogde roosjes die ik ooit van mijn lief had gekregen. Helaas hangen er nu nog maar twee in, de rest heb ik eruitgehaald omdat ze op een gegeven moment een beetje ging afbrokkelen en vervolgens allemaal op de grond vielen.

Afgelopen Kerst verraste mijn moeder mij met dit superlieve boekje vol met prachtige gedichtjes en tekstjes en deze heb ik een mooi prominent plekje op mijn boekenplank gegeven.

Last but not least is dit hoekje toch wel favoriet in mijn kamer, daar werk ik altijd aan By Sjanty. Het laptoptafeltje van Ikea gebruik ik de laatste maanden weer volop en is ideaal omdat hij niet zoveel ruimte inneemt en verstelbaar is.

Q: Wat zijn voor jou bijzondere, speciale items of hoekjes in je kamer/woning?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

15 reacties op “10 favoriete items/hoekjes in mijn kamer”

Haha, dit is echt heeeel toevallig, ik heb vanmorgen foto’s van mijn random plekjes in mijn kamer gemaakt om op mijn blog te delen! Zo’n soortgelijk artikel komt dus ook bij mij online binnenkort haha, dan weet je dat alvast. Heel leuk om te zien, je hebt echt een meisjesachtige kamer, zo te zien! Ik hou daar wel van, ik heb zelf ook veel roze, romantische dingetjes op mijn kamer.

Erg leuk om te zien zeg zo! Omdat ik een kamer huur in een appartement en samen met twee huisgenootjes daar woon is mijn eigen kamer toch wel mijn favoriete plek. Vooral in mijn bed en achter mijn bureau 🙂

Ik ben echt al eeuwen op zoek naar de Dream variant van jouw Love, maar wij hebben helaas geen Marskramer in België. En ik ken jammer genoeg ook niemand die er aan kan geraken voor mij. 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.